CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
16.07.2019
USD
17.72
EUR
19.99
RUB100
0.283
Bitcoin
9460$
Etherium
197.79$

Depozite

În acest compartiment găsiți informații despre depozitele bancare profitabile
destinate persoanelor fizice, condițiile și dobânzile la depozitele la termen în lei
și valută, depozitele cu opțiunea de asigurare și alte modalități de a vă investi banii
Suma
Срок, мес.
Валюта
Depozit UNIVERSAL
EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca S.A.
Depozit ASCENDO
EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca S.A.
Depozit VALUTARIO
EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca S.A.
Depozit PENSIONATO
EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca S.A.

Una dintre cele mai fiabile și mai sigure modalități de stocare și, în același timp, de multiplicare a economiilor de bani este depozitul bancar. La deschiderea unui cont de depozit, riscul de pierdere a fondurilor este minim, veniturile, deși sunt mici, dar stabile, iar investitorul nu necesită cunoștințe economice sau financiare speciale.

Cu toate acestea, cum să determinăm care depozite în Moldova sunt cele mai profitabile, atunci când băncile fac multe propuneri cu condiții diferite? Supermarketul financiar BANCI.org vă va ajuta în acest sens. Am studiat acest segment al pieței și am colectat cele mai bune oferte de la bănci pe portalul nostru, având cunoștință cu care puteți alege cu ușurință depozitul în 2018, care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. economice.

Cum se determină cât de profitabil este un depozit bancar

Depunerile sunt împărțite în următoarele grupuri:

  • în funcție de termenii: la termen sau la cerere;
  • după posibilitatea reaprovizionării: aprovizionabile, care nu pot fi suplinite, cu posibilitatea retragerii parțiale a fondurilor;
  • după tipul monedei: în lei, dolari, euro, multivalutar.

În urma acestui fapt, este necesar să se studieze cu atenție termenii ofertelor disponibile, astfel încât contribuțiile să aducă venitul maxim. Deci, pentru depozitele pe termen scurt, experții recomandă alegerea monedei naționale. Dar pentru cei care sunt întotdeauna conștienți de evenimentele financiare internaționale, cea mai bună opțiune vor fi depozitele multevalutare - veniturile vor fi formate pe baza fluctuațiilor valutare.

De asemenea, la alegerea ofertelor, trebuie acordată atenție ratelor de depozit și metodologiei utilizate pentru plata dobânzii: la sfârșitul perioadei de depozit, angajamente lunare în contul depunătorului sau cu capitalizare. Acești parametri pot diferi de la o bancă la alta. Prin urmare, folosind serviciul supermarketului financiar BANCI.org, puteți alege un depozit cu cele mai bune condiții la un moment convenabil pentru dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să specificați în această secțiune parametrii doriți pentru termenii, procentul depozitelor, după care va fi emisă o listă cu ofertele disponibile la momentul respectiv.

În ce bancă puteți deschide un depozit?

Înainte de a vă încredința banii unei instituții bancare, ar trebui să studiați această piață și toate opțiunile disponibile, pentru a evita pierderile de fonduri. Nu este necesar ca banca în care doriți să deschideți depozitul din 2018 să fie mare, deoarece faima nu este întotdeauna un indicator al calității și decenței. Criteriul principal pentru alegerea unei bănci este fiabilitatea.

Cea mai rapidă modalitate de a determina cărei bănci să vă încredințați economiile este să studiați propunerile actuale ale liderilor din acest domeniu. Toate ofertele sunt reprezentate în supermarketul financiar Banci.org. De asemenea, aici veți găsi oferte speciale și informații actualizate despre alte produse financiare. Pentru o comparație mai convenabilă a condițiilor pentru depozitele băncilor din Moldova, puteți utiliza calculatorul online.

Fiți mereu la curent și alegeți ceea ce este cu adevărat benefic.

Tema zilei
Prețul acțiunilor Moldova Agroindbank a înregistrat un nou record - 2501 lei pe acțiune
Saptamâna trecută, valoarea acțiunilor celei mai mari bănci comerciale din țară, Moldova Agroindbank, a atins un nou record istoric, oprindu-se...
100
0
Citește mai departe
În luna iunie, prețurile din Moldova au scăzut cu 0,2%
Potrivit Biroului Național de Statistică, în luna iunie, scăderea medie a prețurilor a fost de 0,2%, în timp ce o lună mai devreme, inflația a...
100
0
Citește mai departe
Alocațiile zilnice pentru copii au crescut cu 3% - Guvernul Republicii Moldova
Miercuri, 10 iulie, Guvernul Republicii Moldova a aprobat amendamentele la Regulamentul privind stabilirea și plata indemnizației zilnice pentru cop...
100
0
Citește mai departe