CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
16.07.2019
USD
17.72
EUR
19.99
RUB100
0.283
Bitcoin
9497$
Etherium
198.65$

Companii de microfinanțare

Адреса микрофинансовых организаций Молдовы, телефоны, режим работы и другая информация.
Credit Activ
Adresa trol Email gdgdf@email.com Telefon +373 22 54 22 77
Iute Credit
Adresa mun. Chișinău, bul. Moscovei 1/4 Email info@iutecredit.md Telefon (022) 801 500
Credit Rapid
Adresa mun. Chișinău, MD-2020, str. Socoleni, 1, Email salut@creditrapid.md Telefon (+373) 22 843 555
Easy Credit
Adresa mun. Chisinau MD-2001, str. Tighina 49/4, et. 2 Email Nu este indicat Telefon +373 83-88-88
Forza
Adresa mun. Chișinău, str. G. Bănulescu Bodoni 27 Email info@forza.md Telefon 022 78 58 58
Afișează mai multe

Instituțiile de microfinanțare sunt societăți a căror activitate se concentrează pe furnizarea microcreditelor populației pentru a satisface nevoile lor de consum, pentru achiziționarea aparatelor de uz casnic, automobilelor, efectuarea plății pentru diverse servicii. În rândul cetățenilor moldoveni acest tip de împrumut este popular datorită simplității și ușurinței aplicării. În comparație cu băncile, nu este nevoie să se furnizeze multe documente sau dovezi ale mărimii salariilor. Atunci când obține un împrumut, solicitantul trebuie să prezinte doar buletinul de identitate. Rezultatul examinării cererii devine cunoscut într-un timp scurt - de obicei până la 15 minute.

Cine poate folosi serviciile IFM în Moldova?

Acest compartiment conține o listă a organizațiilor de microcredite care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova, contactele acestora și principalele prevederi ale creditării. Pentru a vă familiariza cu informațiile, trebuie doar să treceți pe pagina corespunzătoare IFM. Pentru fiecare organizație sunt specificați termenii împrumutului, așa că vă convine să alegeți cele mai favorabile oferte pentru dvs.

Diferite categorii de cetățeni pot folosi serviciile organizațiilor de microfinanțare. Competiția acerbă în acest segment de piață presupune oferirea unor oferte de credit mai favorabile și de calitate, care contribuie la dezvoltarea rapidă a acestui tip de serviciu. Deci, astăzi este foarte simplu să fie acordate împrumuturi pensionarilor, studenților, șomerilor, persoanelor cu istoric de credite rău de la bănci. Pentru fiecare categorie de debitori, limitele sunt stabilite: în funcție de vârstă, de valoarea creditului, de termeni și de rată.

De ce mai mulți cetățeni preferă serviciile instituțiilor de microfinanțare

Avantajele companiilor care oferă servicii de microcredite includ:

  • lipsa garantului;
  • pachet minim de documente;
  • examinarea rapidă a cererii;
  • posibilitatea de a aplica împrumuturi online prin transferul de fonduri direct pe un card bancar;
  • disponibilitatea unei opțiuni pentru prelungirea termenului de împrumut.

În conformitate cu legislația în vigoare, IFM trebuie să precizeze în mod clar în contractul de împrumut suma finită a creditului, inclusiv dobânzile și comisioanele. Astfel, debitorul cunoaște în avans cuantumul plății excedentare pentru un anumit produs de împrumut.

Site-ul nostru are drept scop informarea fiabilă a utilizatorilor cu privire la ofertele financiare de pe piață. Prin urmare, în această secțiune veți putea vedea nu numai informațiile de contact pentru instituțiile de credit din Republica Moldova, dar, de asemenea, să lăsați comentarii despre companiile de microfinanțare și să discutați despre calitatea serviciilor pe forum.

Băncile pe hartă
Treci pe hartă
Tema zilei
Prețul acțiunilor Moldova Agroindbank a înregistrat un nou record - 2501 lei pe acțiune
Saptamâna trecută, valoarea acțiunilor celei mai mari bănci comerciale din țară, Moldova Agroindbank, a atins un nou record istoric, oprindu-se...
100
0
Citește mai departe
În luna iunie, prețurile din Moldova au scăzut cu 0,2%
Potrivit Biroului Național de Statistică, în luna iunie, scăderea medie a prețurilor a fost de 0,2%, în timp ce o lună mai devreme, inflația a...
100
0
Citește mai departe
Alocațiile zilnice pentru copii au crescut cu 3% - Guvernul Republicii Moldova
Miercuri, 10 iulie, Guvernul Republicii Moldova a aprobat amendamentele la Regulamentul privind stabilirea și plata indemnizației zilnice pentru cop...
100
0
Citește mai departe