BEAUJOLAIS NOUVEAU 2017 – evenimentul solemn, care a reușit să reunească clienții și partenerii «Mobiasbanca Groupe Societe Generale»


În seara de joi 16 noiembrie, «Mobiasbanca Groupe Societe Generale» a organizat evenimetul BEAUJOLAIS NOUVEAU 2017, la care au aprticipat peste 2.000 de parteneri și clienți și au avut ocazia să guste vinul din noua recoltă a anului 2017.

După cum a raportat Agenția Infotag, la evenimant a participat președintele Mobiasbanca Groupe Societe Generale, Antoine Gabizon, care a venit cu un discurs de bun venit. În special, el a subliniat faptul că BEAUJOLAIS NOUVEAU 2017 a primit deja statutul unui eveniment de nivel mondial și este sărbătorit în a treia zi de joi a lunii noiembrie, în mai mult de o sută de țări. În Moldova, evenimentul este marcat al patrulea an consecutiv, însă bancherul speră că aceasta va deveni încă o tradiție, caracteristică țării noastre. În plus, managerul de top al Mobiasbanca și-a exprimat speranța că evenimentele precum BEAUJOLAIS NOUVEAU  vor contribui la dezvoltarea unor relații mai strânse între Republica Moldova și Franța în domeniul economiei.

La celebrare, de asemenea, a participat ambasadorul Franței în Moldova Pascal Vagogne, care menționat că Mobiasbanca Groupe Societe Generale a devenit un obiect de mândrie pentru ambasada țării sale în Moldova. Mobiasbancă, în opinia diplomatului francez, a demonstrat un nivel ridicat de eficiență, integritate și excelență.

În cadrul întrunirii solemne BEAUJOLAIS NOUVEAU 2017, a fost jucată și o loterie. Câștigătorii au primit câte o sticlă de vin francez din recolta anului 2017.

17.11.2017

0

7

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org