Moldova Agroindbank şi MasterCard te invită la Festivalul Internaţional de Film BerlinaleMoldova Agroindbank și MasterCard își oferă clienților o oportunitate unică de a câștiga o excursie pentru două persoane la Festivalul Internațional de Film Berlinale 2018, care va avea loc la Berlin.

La campania promoțională "A fi în lumea filmului este de nepreţuit " pot participa toți posesorii de carduri Premium: MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite, care au fost emise de Moldova Agroindbank. Pentru aceasta ei vor trebui să efectueze una sau mai multe operațiuni de plată pentru produse și servicii pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul terminalelor-POS și/sau prin internet, în valoare de cel puțin 100 de lei.

Câștigătorul campaniei va merge într-o călătorie neobișnuită pentru doi la cea de-a 68-a ediție a Festivalului Internațional de Film Berlinale 2018. Turneul include:

  • Bilete de avion tur-retur pentru cursa Chișinău-Berlin-Chișinău;
  • Transferul de la aeroport la hotel;
  • Cazare într-un hotel de 4 stele;
  • Bilete pentru vizionarea filmelor incluse în programul Berlinale 2018;
  • Alte evenimente de divertisment oferite de organizatori.

În plus, posesorii de carduri premium emise de Moldova Agroindbank, vor avea posibilitatea de a câștiga unul din cele 50 de certificate cadou (pentru două persoane) la Cinematograful Multiplex Patria.

Promoția este valabilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 15 noiembrie 2017 - 15 ianuarie 2018. Câștigătorii vor fi anunțați de MasterCard Europe până la 22 ianuarie 2018.

Pentru mai multe informații puteți accesa Regulamentul promoției „ A fi în lumea filmului este de nepreţuit “ sau apela la serviciul Call Center (022) 268 999.

20.11.2015 - 20.01.2015

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org