Simte magia sărbătorilor de iarnă cu Moldova Agroindbank și MasterCardExclusiv pentru clienții săi, Moldova Agroindbank și MasterCard Europe oferă o oportunitate unică de a vă decora locuința cu decorațiuni speciale cu prilejul sărbătorilor de iarnă. De asemenea, clienții băncii vor avea posibilitatea de a lua masa la restaurant în perioada 22.12.17 pe 26.12.2017, unde vor avea parte de o felicitare de la Moș Crăciun și Alba ca Zăpada.

La campania de promovare „Sărbătorile de Crăciun pentru clienții MAIB» participă automat toți posesorii de carduri MasterCard de la Moldova Agroindbank la efectuarea uneia sau mai multor operațiuni de plată pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul POS-terminalelor și /sau rețeaua Internet pentru o sumă nu mai puțin de 100 de lei. În cadrul campaniei vor fi desemnați trei câștigători.

Promoția este valabilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada cuprinsă între 22 noiembrie - 20 decembrie 2017. Câștigătorii vor fi selectați până pe data 22 decembrie de către compania MasterCard Europe.

Mai multe informații le puteți găsi în Regulamentul promoției ”Sărbătorile de Crăciun pentru clienții MAIB» sau prin contactarea centrului de apel la numărul de telefon (022) 268 999.

20.11.2022 - 20.12.2020

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org