CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
16.07.2019
USD
17.72
EUR
19.99
RUB100
0.283
Bitcoin
9497$
Etherium
198.65$

E SIMPLU SĂ AI „PRIMA CASĂ” CU MOLDINDCONBANK!

Moldindconbank S.A.

Îți dorești o locuință proprie pentru familia ta? Alege creditul „Prima casă” de la Moldindconbank și spune adio chiriei!

Din 20 martie 2018, Moldindconbank se alătură unuia din cele mai așteptate proiecte - Programul de Stat „Prima casă”, lansat în premieră pe țară de către Guvernul Republicii Moldova, în colaborare cu Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Fiind una din cele mai mari și inovative bănci din Moldova, Moldindconbank și-a propus prin intermediul programului „Prima casă” să ofere cetățenilor condiții simplificate de acces la creditele ipotecare, pentru procurarea unei locuințe, iar tinerelor familii – oportunitatea de a se stabili în Moldova în propria casă.

Beneficiar al programului „Prima casă” poate fi orice cetăţean al RM angajat în țară, care dispune de venituri din surse oficiale și are vârsta de până la 45 de ani.

Avantajele programului sunt:

  • Suma creditului - până la 90% din costul locuinței (însă nu mai mult de 900 mii lei);
  • Perioada de creditare – până la 25 ani;
  • Dobânzi avantajoase și fără comisioane lunare de administrare;
  • Posibilitatea procurării unei locuințe la alegere de pe întreg teritoriul RM.

Astăzi, Moldindconbank este unul din cei mai mari creditori ai economiei și populației Republicii Moldova (cca 20% cota de piață), deținând cea mai extinsă reţea națională de oficii bancare (194 subdiviziuni), prin intermediul căreia oferă cele mai variate și inovative  produse bancare.

Pentru detalii despre programul „Prima casă” accesați www.micb.md sau vizitați sucursalele Moldindconbank.

Tema zilei
Prețul acțiunilor Moldova Agroindbank a înregistrat un nou record - 2501 lei pe acțiune
Saptamâna trecută, valoarea acțiunilor celei mai mari bănci comerciale din țară, Moldova Agroindbank, a atins un nou record istoric, oprindu-se...
100
0
Citește mai departe
În luna iunie, prețurile din Moldova au scăzut cu 0,2%
Potrivit Biroului Național de Statistică, în luna iunie, scăderea medie a prețurilor a fost de 0,2%, în timp ce o lună mai devreme, inflația a...
100
0
Citește mai departe
Alocațiile zilnice pentru copii au crescut cu 3% - Guvernul Republicii Moldova
Miercuri, 10 iulie, Guvernul Republicii Moldova a aprobat amendamentele la Regulamentul privind stabilirea și plata indemnizației zilnice pentru cop...
100
0
Citește mai departe