CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
16.07.2019
USD
17.72
EUR
19.99
RUB100
0.283
Bitcoin
9497$
Etherium
198.65$

”Prima Casă” împreună cu Mobiasbancă

Mobiasbanca Groupe Société Générale S.A

La Mobiasbancă ştim cât de important este să ai casa ta, iar în ea să te simţi bine și în siguranță, ca acasă.

Pentru a-ţi realiza planurile, îţi propunem credite ipotecare prin Programul de Stat „Prima Casă” şi te ajutăm să-ţi cumperi locuinţa la care încă mai visezi.

Poţi accesa un credit în condiţiile Programului dacă eşti cetăţean al Republicii Moldova şi ai vârsta de până la 45 de ani, dacă nu deţii în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nici o locuinţă în ultimele 12 luni şi nu ai un alt credit ipotecar. Un alt criteriu de eligibilitate este ca preţul imobilului procurat să nu depăşească 1 milion de lei, iar locuinţa să fie finalizată şi dată în exploatare.

Ia un credit „Prima Casă” în următoarele condiţii:

  • contribuţia proprie doar 10%, fără gaj suplimentar
  • rata dobânzii nominale: rata de referinţă* + 3% marja băncii
  • 1% comision la acordare
  • 0,5% comision anual de garantare, calculat din soldul garanţiei

Accesând un credit imobiliar ”Prima Casă”, dispui în mod gratuit de un card Mastercard Standard Contactless și beneficiezi de până la 20% reduceri la prima de asigurare pentru imobilul procurat.

În orice sucursală Mobiasbancă îţi acordăm consultanţă profesionistă privind accesarea unui credit pentru prima ta casă. În plus, uşile Centrului Ipotecar sunt deschise, oferindu-ţi asistenţă în aspecte ipotecare și suport gratuit la înregistrarea imobilului.

Pentru un credit Prima Casă de 500 000 lei pe 240 luni, cu rata dobânzii de 8,78%, cu un comision de acordare credit de 1%, comision de garantare de 0,5% din soldul garanției de stat, dobânda anuală efectivă constituie 9,79% (calculele sunt exemplificative).

* Calculată ca rata medie ponderată a dobânzilor la depozitele noi atrase în valută națională cu termenul de la 6 la 12 luni, publicat de Banca Națională a Moldovei.

Tema zilei
Prețul acțiunilor Moldova Agroindbank a înregistrat un nou record - 2501 lei pe acțiune
Saptamâna trecută, valoarea acțiunilor celei mai mari bănci comerciale din țară, Moldova Agroindbank, a atins un nou record istoric, oprindu-se...
100
0
Citește mai departe
În luna iunie, prețurile din Moldova au scăzut cu 0,2%
Potrivit Biroului Național de Statistică, în luna iunie, scăderea medie a prețurilor a fost de 0,2%, în timp ce o lună mai devreme, inflația a...
100
0
Citește mai departe
Alocațiile zilnice pentru copii au crescut cu 3% - Guvernul Republicii Moldova
Miercuri, 10 iulie, Guvernul Republicii Moldova a aprobat amendamentele la Regulamentul privind stabilirea și plata indemnizației zilnice pentru cop...
100
0
Citește mai departe