Banca ”Moldova-Agroindbank” S.A.

 

Moldova-Agroindbank – bancă comercială care operează pe teritoriul Republicii Moldova din anul 1991 și diferă de alte organizații financiare din țară prin concentrarea strictă asupra rezultatelor și aderarea rezonabilă la strategia de dezvoltare aprobată de cadrul de gestionare. Astfel, Moldova Agroindbank este întotdeauna cu un pas înainte, oferind clienților săi produse și servicii noi și de o calitate superioară.

Politica actuală a băncii comerciale vizează extinderea rețelei de sucursale și reprezentanțe, dezvoltarea de noi segmente ale pieței financiare și stabilirea relațiilor de corespondență cu instituțiile financiare de nivel mondial. La obținerea unor rezultate excelente contribuie echipa de profesioniști ai Moldova-Agroindbank, care ușor se descurcă cu provocările care apar pe piețele financiare, și execută cu precizie obiectivele strategice ale băncii.

Pentru a deveni mai aproape de clienții săi, Moldova-Agroindbank intră pe piață cu produse inovatoare, special concepute și adaptate nevoilor consumatorilor.

”Moldova-Agroindbank” S.A.

Telefon: (373) 22 26 89 99
(373) 22 450 603
Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00

MD 2005 Republica Moldova mun. Chişinău, str. Constantin Tănase 9/1

Treci pe hartă

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org