Afișează mai multe

Băncile din Moldova

Secțiunea "Băncile Moldovei" oferă o listă completă a băncilor care operează pe teritoriul Republicii Moldova. De asemenea, sunt prezentate informații actuale despre instituțiile bancare: denumirea completă, managerii, rețeaua de sucursale și ATM-uri, adresele și numerele de telefon, numărul de licență.

"BANCI.org" - cea mai bună sursă de informații despre bănci și ofertele acestora

Scopul supermarketului financiar "BANCI.org" este de a oferi utilizatorilor informații exacte și fiabile despre băncile din Moldova. De oriunde în țară și având la îndemână un dispozitiv cu conexiune la Internet, puteți găsi cu ușurință sucursalele unei bănci sau ATM. O descriere detaliată a fiecărei instituții de credit vă va permite să vă orientați în ceea ce ține de calitatea serviciilor oferite de bancă, să vă familiarizați cu actualizările în instituțiile financiare și de credit, să fiți întotdeauna la curent de evenimentele bancare.

Formularul de căutare, lista băncilor

Datorită formularului convenabil de căutare de pe site-ul BANCI.org, este ușor să găsiți instituția de împrumut de care sunteți interesat pe întreg teritoriul Republicii Moldova. În secțiune se publică lista completă a băncilor din Moldova, inclusiv sigla organizației, numele complet, numărul de telefon, numărul licenței, precum și ofertele disponibile. Descrierea detaliată a băncii, scurta istorie, liderii, succesele obținute pe parcursul activității sunt prezentate în formă extinsă.

Datorită cooperării strânse ale «BANCI.org» cu instituțiile financiare ale țării, pe site-ul nostru este compilată o listă de bănci on-line din Moldova, sucursale și ATM-uri, precum și regimul lor de funcționare și locația exactă atît în municipiul Chișinău, cât și în toată țara.

Cum să alegi o bancă în Moldova, în care vei avea încredere?

Adevărul incontestabil este faptul că banii iubesc contul. Prin urmare, cetățenii Republicii Moldova au dreptul de a alege cui și când să încredințeze fondurile sale, sau dimpotrivă - cu cine să intre într-un parteneriat de credit. Și aici vine în ajutor supermarketul financiar «BANCI.org», în cazul în care în secțiunea Banca a Moldovei veti gasi oferte actuale pentru afaceri, economii de numerar, credite de consum. Pentru a evalua rentabilitatea unei propuneri, puteți studia astfel de întrebări, cum ar fi:

  • costul deschiderii unui cont și al deservirii acestuia;
  • costul împrumuturilor;
  • disponibilitatea serviciului de Internet banking pentru posibilitatea deservirii la distanță;
  • politica ratei dobânzii a unei anumite instituții bancare;
  • disponibilitatea informațiilor privind produsele financiare.

Astfel, folosind secțiunea Băncile din Moldova pe site-ul «BANCI.org», veți găsi nu numai toate informațiile de care aveți nevoie, dar, de asemenea, să-l folosiți pentru propriile scopuri: pentru a găsi o unitate a băncii pe hartă, rețeaua ATM, pentru a profita de cele mai bune oferte la credite și depozite , pentru a găsi contactele, adresele și site-urile oficiale ale băncilor. Datele sunt prezentate într-o formă simplă și exactă. Secțiunea este convenabilă și intuitivă pentru utilizator, iar căutarea informațiilor necesare despre o anumită bancă sau organizație de creditare nu ia mult timp.

Раскрыть

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org