ENERGBANK S.A.

Co-brand "People Credit"Cardul Visa Electron “People Credit & Energbank” vă oferă beneficiile la care aţi visat!Cardul Visa Electron “People Credit & Energbank” – este primul card co-branding emis de BC “Energbank” S.A. cu care veţi putea primi reduceri considerabile la cumpărarea mărfurilor în reţelele companiilor partenere din Moldova! 

Durata de valabilitate: 2 ani

Valuta: MDL

Rata: 0%

Cardul Visa Electron “People Credit & Energbank” – este cardul de debit care poate fi emis în MDL în cadrul programului co-branding şi este destinat persoanelor fizice. Cardul poate fi utilizat în ţară şi peste hotare.

Cardul Visa Electron “People Credit & Energbank” poate fi solicitat atât la una din Agenţiile/Filialele BC “Energbank” SA, cât şi prin solicitarea on-line completată pe www.people.md şi oferă deţinătorului beneficii acordate sub formă de discounturi acordate pentru cumpărăturile şi serviciile oferite la comercianţii din lista: COMERCIANTI PARTENERI.

Cardul Visa Electron “People Credit & Energbank”este card de debit indentat şi care poate fi utilizat în limita disponibilului din contul curent de card, şi se utilizează pentru:

- plăţi la comercianţii parteneri pentru care Deţinătorul beneficiază de discounturi în limita indicată în COMERCIANŢI PARTENERI,

- plăţi la comercianţi în străinătate, 

- primirea transferurilor din ţară şi de peste hotare,

- retrageri de numerar de la ATM şi ghişeele băncilor acceptatoare,

- plăţi în reţeaua Internet.

Alte beneficii:

- Cu cardul Visa Electron “People Credit & Energbank” emis de BC “Energbank” SA călătoriţi  peste hotare fără a fi supus convertărilor valutare suplimentare!

De exemplu, achitând în Europa cumpărăturile cu cardul Visa Electron în EURO nu veţi achita comisioane de convertare.

13.02.2018

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org