Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
19.01.2022
USD
18.03
EUR
20.54
RUB100
0.235
Bitcoin
Etherium

Cardurile de credit

În acest compartiment puteți găsi cele mai avantajoase oferte ale băncilor,
să comparați condițiile, să consultați recenziile altor clienți și să aplicați emiterea cardului online.
Suma
Валюта

Cardul de credit online - de ce este profitabil?

Dacă doriți să obțineți un card de credit în Moldova în condiții avantajoase și să folosiți banii împrumutați fără un procente imense, supermarketul financiar BANCI.org vă oferă posibilitatea să o faceți în cel mai simplu mod - on-line. Site-ul oferă o listă a celor mai profitabile oferte cu posibilitatea de a completa un chestionar pentru bancă, cu un minim de documente necesare. Trebuie doar să alegeți o ofertă cu cele mai favorabile condiții pentru dvs. și să aplicați un card online.

Ce este un card de credit?

Un card de credit este un instrument de plată convenabil, prin care clientul poate plăti pentru bunuri și servicii în detrimentul fondurilor băncii. În funcție de tipul produsului și istoricul debitorului, limita de împrumut poate fi diferită. Banca ia în considerare vârsta debitorului, nivelul veniturilor sale, istoria de credit.

În cazul în care deținătorul cardului de credit în Moldova respectă regulile de utilizare și îndeplinește în timp util obligațiile sale de a plăti datoriile, limita poate fi mărită. De asemenea, această decizie este afectată de natura operațiunilor de plată care se desfășoară. Cel mai comun tip de tranzacții este plata pentru achiziționarea de bunuri în magazine sau pe Internet. Însă retragerea numerarului este nedorită, deoarece suma percepută de către bancă poate fi foarte ridicată, ceea ce nu este benefic pentru client.

Cum să aplicați pentru un card de credit online

Portalul financiar BANCI.org este cea mai convenabilă platformă pentru căutarea produselor bancare care sunt cele mai satisfăcătoare pentru nevoile clientului. Datorită cooperării strânse cu băncile din Moldova, a devenit posibilă vizualizarea tuturor ofertelor disponibile în momentul de față. Pentru a alege un card de credit cu termenii cei mai favorabili, vă recomandăm să urmați algoritmul:

1. Să vă familiarizați cu ofertele supermarketului financiar BANCI.org

2. Evaluați condițiile pentru fiecare propunere individuală

3. Alegeți oferta care se potrivește cel mai bine necesităților dvs. financiare

4. Completați formularul de pe site-ul băncii

5. Așteptați răspunsul instituției financiare.

Scopul creării unui astfel de serviciu de la BANCI.org este de a simplifica relația dintre bancă și clienți. În acest scop, am creat cele mai bune condiții:

  • clientul nu trebuie să vină în una din subviziunile băncii și să-și piardă timpul în cozile de așteptare;
  • Nu este necesar să fie furnizate o mulțime de documente care să confirme venitul și solvabilitatea clientului;
  • Cererea poate fi depusă pentru cardul de credit online, decizia fiind acceptată într-un termen scurt.

Toate informațiile despre produsele oferite de supermarketul financiar BANCI.org sunt verificate și sunt de încredere. Activitatea serviciului se desfășoară numai cu reprezentanții oficial, în condiții de maximă fiabilitate și siguranță.

Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe