Credit Activ

Adresa
trol

Email
gdgdf@email.com

Telefon
+373 22 54 22 77

Iute Credit

Adresa
mun. Chișinău, bul. Moscovei 1/4

Email
info@iutecredit.md

Telefon
(022) 801 500

Credit Rapid

Adresa
mun. Chișinău, MD-2020, str. Socoleni, 1,

Email
salut@creditrapid.md

Telefon
(+373) 22 843 555

Easy Credit

Adresa
mun. Chisinau MD-2001, str. Tighina 49/4, et. 2

Email
Nu este indicat

Telefon
+373 83-88-88

Forza

Adresa
mun. Chișinău, str. G. Bănulescu Bodoni 27

Email
info@forza.md

Telefon
022 78 58 58

Instituțiile de microfinanțare sunt societăți a căror activitate se concentrează pe furnizarea microcreditelor populației pentru a satisface nevoile lor de consum, pentru achiziționarea aparatelor de uz casnic, automobilelor, efectuarea plății pentru diverse servicii. În rândul cetățenilor moldoveni acest tip de împrumut este popular datorită simplității și ușurinței aplicării. În comparație cu băncile, nu este nevoie să se furnizeze multe documente sau dovezi ale mărimii salariilor. Atunci când obține un împrumut, solicitantul trebuie să prezinte doar buletinul de identitate. Rezultatul examinării cererii devine cunoscut într-un timp scurt - de obicei până la 15 minute.

Cine poate folosi serviciile IFM în Moldova?

Acest compartiment conține o listă a organizațiilor de microcredite care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova, contactele acestora și principalele prevederi ale creditării. Pentru a vă familiariza cu informațiile, trebuie doar să treceți pe pagina corespunzătoare IFM. Pentru fiecare organizație sunt specificați termenii împrumutului, așa că vă convine să alegeți cele mai favorabile oferte pentru dvs.

Diferite categorii de cetățeni pot folosi serviciile organizațiilor de microfinanțare. Competiția acerbă în acest segment de piață presupune oferirea unor oferte de credit mai favorabile și de calitate, care contribuie la dezvoltarea rapidă a acestui tip de serviciu. Deci, astăzi este foarte simplu să fie acordate împrumuturi pensionarilor, studenților, șomerilor, persoanelor cu istoric de credite rău de la bănci. Pentru fiecare categorie de debitori, limitele sunt stabilite: în funcție de vârstă, de valoarea creditului, de termeni și de rată.

De ce mai mulți cetățeni preferă serviciile instituțiilor de microfinanțare

Avantajele companiilor care oferă servicii de microcredite includ:

  • lipsa garantului;
  • pachet minim de documente;
  • examinarea rapidă a cererii;
  • posibilitatea de a aplica împrumuturi online prin transferul de fonduri direct pe un card bancar;
  • disponibilitatea unei opțiuni pentru prelungirea termenului de împrumut.

În conformitate cu legislația în vigoare, IFM trebuie să precizeze în mod clar în contractul de împrumut suma finită a creditului, inclusiv dobânzile și comisioanele. Astfel, debitorul cunoaște în avans cuantumul plății excedentare pentru un anumit produs de împrumut.

Site-ul nostru are drept scop informarea fiabilă a utilizatorilor cu privire la ofertele financiare de pe piață. Prin urmare, în această secțiune veți putea vedea nu numai informațiile de contact pentru instituțiile de credit din Republica Moldova, dar, de asemenea, să lăsați comentarii despre companiile de microfinanțare și să discutați despre calitatea serviciilor pe forum.

Раскрыть

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org