Pe 17 iulie Banca Națională a Moldovei intenționează să organizeze „Ziua ușilor deschise“. Cine va putea vizita instituția?


Pe 17 iulie a acestui an, Banca Națională a Moldovei intenționează să-și deschidă ușile pentru copii. Instituția financiară va întâmpina oaspeții tineri, care vor fi însoțiți de părinții lor. În timpul evenimentului, micii vizitatori vor putea afla mai multe informații despre instrumentele de plată inovatoare, vedea sala de expoziție a Băncii Naționale, precum și să se familiarizeze în practică cu semnele de securitate, care sunt caracteristice monedei naționale. Astfel, copiii vor vedea în practică modul în care se verifică autenticitatea bancnotelor, și chiar să fie capabili să o facă.

În dar tinerii vizitatorii vor primi „Ghidul pentru Educație financiară“ – o broșură, din care copiii vor învăța: ce reprezintă banii, cum să le gestioneze în mod corespunzător, care sunt beneficiile economisirii și alte aspecte importante.

Decizia privind organizarea evenimentului a fost făcută după mai multe solicitări parvenite de la părinți, după ce în perioada 6 și 7 iunie Banca Națională a Moldovei a desfășurat zilele ușilor deschise cu prilejul marcării celei de a 26-a aniversare de la lansarea activității principalei instituții financiare a țării. În această perioadă Banca Națională a primit în calitate de vizitatori peste 200 de persoane.

Accesul în instituția bancară va fi efectuat în conformitate cu lista prealabilă, la prezentarea documentelor de identificare ale persoanelor, care vor însoți copiii.

Persoanele interesate vor trebui să se înregistreze până pe data de 14 iulie 2017, ora 17:00:

  • Pe adresa de e-mail press@bnm.md;
  • Printr-un mesaj privat pe pagina oficială a Băncii Naționale pe rețeaua socială Facebook;
  • Apelând unul dintre numerele de telefon: (022) 822-403 sau 079 434 297 (inclusiv prin SMS).

Vizitele sunt planificate în mai multe treceri: la ora 10:00, 11:00, 14:00, 15:00 și 16:00.

0

129

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org