37 de studenți au devenit beneficiari ai parteneriatului dintre MAIB și Centrul de Informare Universitară


37 de studenți din 9 instituții de învățământ din Moldova au devenit câștigători ai programului "Burse pentru Viitorul Tău". În cadrul programului, beneficiarii premiilor au primit burse a câte 7.000 lei fiecare. Organizatorii concursului au fost Agenindbank Moldova și Centrul de Informare Universitară.

22 de câștigători ai programului "Burse pentru viitor" sunt studenți în primul an de studii în instituțiile de învățământ superior din țară, care provin din familii cu venituri mici. Restul 15 participanți la program sunt câștigători ai concursurilor anterioare, care au trecut în cursul II și III și au solicitat reînnoirea bursei.

Președintele BC ”Moldova Agroindbank”, Serghei Chebotari, a menționat la ceremonia de decernare a premiilor, că, începând cu anul 2014, instituția financiară pe care o conduce a depus toate eforturile pentru consolidarea acestui proiect. Avantajul a fost dat continuității procesului, necesare pentru a asigura stabilitatea și încrederea din partea studenților. În special, bancherul a spus că prin proiectul „Burse pentru Viitorul Tău“ beneficiarii vor avea o motivație suplimentară pentru a obține rezultate academice înalte și a cunoștințelor de înaltă calitate, care mai târziu vor fi folosite pentru crearea unui viitor prosper aici, acasă.

La rândul său, directorul Centrului de Informare Universitară, Angela Mușet, a menționat că acest proiect are o valoare deosebită, deoarece permite acordarea de sprijin financiar tinerilor care au nevoie de acest lucru pentru a-și finaliza studiile. Studenții au dovedit că astfel de investiții în tineretul de astăzi sunt pe deplin justificate, deoarece permit să fie pregătiți specialiști buni pentru viitor.

Programul "Burse pentru Viitorul Tău" se desfășoară în cea de-a patra ediție. Anul acesta la concurs au participat 85 de studenți din cursurile 1, 2 și 3 din 12 instituții de învățământ superior din țară. Succesele lor au fost evaluate de o comisie independentă de experți. Aproximativ 420 de studenți au participat la concurs de la lansarea programului. Iar numărul total de burse acordate este de 170.

0

383

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org