50 de studenți vor putea beneficia de burse pentru performanțele obținute în procesul de studii de la Moldova Agroindbank


În cadrul programului "Burse de merit 2018", absolvenții instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova vor putea candida pentru una dintre cele 50 de burse în valoare de 12 mii lei acordate de Moldova Agroindbank.

După cum s-a menționat în Moldova Agroindbank, programul de susținere are scopul de a acorda studenților burse stimulative pentru performanțele academice obținute în anii de studii.

Conform regulamentului actual al concursului de burse, pot participa la program cetățenii Republicii Moldova, care finalizează ultimul curs în 2019 sau programul de masterat în una din instituțiile de învățământ superior din țară. Candidații trebuie să prezinte un extras cu expunerea balului mediu pentru toți anii de studiu – nu mai puțin de 9,0 și mai mult de 8,0 puncte pentru persoanele cu dizabilități.

Programul de burse stimulative funcționează din anul 1996 și este implementat de Centrul de Informare și Educație cu sprijinul Consiliului Rectorilor din Republica Moldova și al companiei Orange Moldova. Scopul programului este încurajarea succesului educațional, științific și extracurricular al studenților din

instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova. Moldova Agroindbank sprijină implementarea programului de stimulare a burselor din 2001.

Cererile de participare la concurs sunt acceptate de Centrul de Informare Universitară până la data de 17 decembrie, inclusiv.

0

71

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org