CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
22.07.2019
USD
17.57
EUR
19.74
RUB100
0.279
Bitcoin
10589$
Etherium
225.11$

În arsenalul premiilor Moldova Agroindbank s-au adăugat încă două premii: „Marca comercială - 2016“ și „Premiul pentru realizările în domeniul calităț

Unul dintre laureații concursurilor naționale de onoare „Marca comercială - 2016“ și „Premiul pentru realizările în domeniul calității“ a devenit Banca Comercială «Moldova Agroindbank». Organizatorii concursului au fost Camera de Comerț și Industrie a Moldovei și Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală.

După cum au relatat reprezentanții consiliului băncii, „Moldova Agroindbank“ la concursul „Marca comercială a anului“ a fost acordat cel mai mare premiu „Mercuriul de Aur“, și a primit o diplomă de onoare într-o altă categorie importantă - „Reputație și încredere“. Pentru instituțiile bancare acest premiu este deosebit de important, deoarece prezintă cel mai mare nivel de conștientizare a brandului și de recunoaștere a băncii de către clienții săi.

În concursul „Realizări în domeniul calității» Moldova Agroindbank a câștigat premiul principal - « Zeița calității». Acest premiu este câștigat de către banca comercială datorită menținerii unui sistem eficient de management al calității, precum și obținerii rezultatelor remarcabile în domeniul bunurilor și serviciilor, în special al serviciilor electronice: Internet banking și Mobile banking.

În calitate de președinte al Consiliului MAIB, Sergei Cebotari, la ceremonia de decernare a premiilor a menționat că aceasta confirmă încă o dată încrederea exercitată de către instituția financiară din partea clienților și partenerilor săi. Aceasta, la rândul său, este un stimulent pentru «Moldova Agroindbank» pentru a obține rezultate noi și mai bune în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor sale.

În același timp, vicepreședintele Consiliului de administrație, Marcel Teleucă, a declarat în discursul său că «Moldova Agroindbank», pe termen lung, va rămâne un partener de încredere pentru toate categoriile de clienți, iar banca va oferi produse și servicii financiare care vor respecta toate standardele de calitate. Marcel Teleucă a subliniat de asemenea importanța implementării de către bancă a diverselor proiecte pe parcursul a ultimilor 26 de ani, ceea ce demonstrează orientarea BC «Moldova Agroindbank» spre rezultat: anticiparea nevoilor clienților săi, precum și dezvoltarea serviciilor bancare cele mai convenabile și inovatoare.

Trebuie de remarcat faptul, că conform rezultatelor financiare pentru anul 2016, profitul net al BC «Moldova Agroindbank» a constituit 406,4 milioane de lei. Astfel, în rating-ul băncilor comerciale MAIB a luat primul loc printre cele 11 bănci licențiate din țară. Activele MAIB s-au ridicat spre sfârșitul anului 2016 la 19,7 miliarde lei, iar capitalul – la 3,2 miliarde de lei.

154
100
Tema zilei
BNM a prezentat Raportul privind activitatea pentru anul 2018: nivelul creditelor neperformante continuă să scadă
Miercuri, 17 iulie, Octavian Armașu, care ocupă funcția de guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, a prezentat Comisiei parlamentare pentru ec...
100
0
Citește mai departe
Prețul acțiunilor Moldova Agroindbank a înregistrat un nou record - 2501 lei pe acțiune
Saptamâna trecută, valoarea acțiunilor celei mai mari bănci comerciale din țară, Moldova Agroindbank, a atins un nou record istoric, oprindu-se...
100
0
Citește mai departe
În luna iunie, prețurile din Moldova au scăzut cu 0,2%
Potrivit Biroului Național de Statistică, în luna iunie, scăderea medie a prețurilor a fost de 0,2%, în timp ce o lună mai devreme, inflația a...
100
0
Citește mai departe