«BCR Chișinău» Moldova a lansat un nou sistem de transferuri rapide FIT 3.0. Care sunt ratele oferite de banca comercială și avantajele noului sistem?


În Moldova va funcționa un nou sistem de transferuri bănești internațional. Conform declarațiilor gestionarilor BC «BCR Chișinău», transferurile vor fi efectuate cât mai repede posibil și la cel mai bun cost.

În cadrul grupului financiar austriac Erste, care include, de asemenea și «BCR Chișinău», a fost lansat serviciul de transferuri bănești rapide Fast Intragroup Transfer (FIT3.0). Utilizatorii sistemului vor putea efectua transferuri de bani în euro între conturile, care au fost deschise în cadrul Erste Group și băncile partenere, în intervalul de la 1 la 3 ore. În acest caz, nu se vor percepe comisioanele de urgență.

Astfel, sistemul FIT3.0 este disponibil tuturor clienților BCR Chișinău, persoanelor fizice și juridice, și ține de simplificarea procesului de transferuri de bani între cele 12 țări din Europa Centrală și de Est: Austria, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Croația, Muntenegru, Macedonia, Moldova, Republica Cehă , Serbia, România, Slovacia și Slovenia.

Sistem transferurilor rapide în total include 34 de bănci din cadrul grupului financiar, care acționează în calitate de parteneri Erste.

După cum s-a menționat în «BCR Chișinău», lansarea noului serviciu FIT 3.0 face parte din strategia băncii comerciale de extindere a portofoliului de servicii. Accentul se pune pe calitatea și relevanța unei astfel de oferte pentru clienții băncii, în special în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor într-un context internațional.

Printre avantajele noului sistem de transferuri bănești FIT 3.0 sunt marcate:

  • fluxul rapid de fonduri către beneficiar – într-o perioadă de la 1 la 3 ore;
  • Fără comision pentru urgența transferului;
  • fără limite privind suma transferată;
  • rate de comision reduse comparativ cu tarifele standard.

Vă amintim că BC «Banca Comercială Română Chișinău S.A.» desfășoară activități financiare în Republica Moldova timp de 19 ani. Această instituție de credit este una dintre primele bănci comerciale cu capital străin și aparține grupului financiar austriac Erste Group prin intermediul unicului său acționar Banca Comercială Română S.A. (BCR).

0

172

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org