Bursa Speranței este lansată de către ”BCR Chișinău” în ediția 2017


 

Pe 26 iunie 2017 Reprezentanțele băncii comerciale „BCR Chișinău“ au lansat cea de-a treia ediție a concursului „Bursa Speranței“, conceput pentru studenții care au obținut rezultate excelente în studiile și cercetările lor. Din această bursă, tinerii vor fi în măsură să-și acopere costul studiilor, precum și să efectueze plata facturilor legate de achiziționarea materialelor didactice, participarea la conferințele studențești, programele de cercetare și cursurile de instruire avansată.

A participa la concursul organizat de «BCR Chișinău» studenții pot în perioada 26 iunie - 31 august 2017. Pachetul de documente trebuie să includă: cererea de participare la concurs, copia extrasului din carnetul de note al studentului, descrierea scrisă a proiectului de cercetare, o scrisoare cu recomandările emise de către facultate. Spre participare la concursul „Bursa Speranței“ sunt admiși studenții care sunt în curs de formare la nivelul studiilor de licență/masterat/doctorat în domeniul științelor tehnice, educaționale, medicale și agricole.

În calitate de director executiv al BC «BCR Chișinău», Juan Luis Martin Ortigosa a menționat, că a treia ediție a concursului „Bursa Sperantei“ este deja o tradiție bine stabilită pentru instituția financiară, prin care aceasta susține tinerii din Republica Moldova care doresc să-și asigure un viitor luminos aici, la ei acasă, iar pentru aceasta au nevoie de resurse pentru punerea în aplicare a diferitelor programe studențești și de cercetare. Astfel, „Bursa Speranțeie“ reprezintă o mare oportunitate pentru tinerii care au atins un oarecare succes în studiile lor să-și continue formarea lor, să se infiltreze în diverse studii și să aprofundeze cunoștințele sale practice în sectoarele științifice selectate. De asemenea, Juan Luis Martin Ortigosa a spus că prin intermediul unor astfel de măsuri instituție financiară condusă de el urmărește scopul să sprijine procesul educațional din țară, contribuind astfel la dezvoltarea societății în ansamblu.

Pentru a atinge obiectivul stabilit «BCR Chișinău» își readuce strategia sa de dezvoltare în conformitate cu cerințele reale ale societății, dezvoltând și producând în mod constant produse inovatoare pe piață, precum și adaptând soluțiile propuse nevoilor clienților săi. În plus, printre prioritățile sale banca comercială «BCR Chișinău» marchează o contribuție la dezvoltarea economiei Republicii Moldova prin susținerea activităților antreprenoriale și a proiectelor de importanță socială și economică care se desfășoară în țară.

0

154

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org