A fost anunțată data lansării oficiale a infrastructurii pentru plățile imediate în Litecoin (LTC)


Serviciul de procesare a plăților LitePay a anunțat data lansării oficiale a unei infrastructuri de plată specializate pentru plăți instantanee în Litecoin (LTC). Scopul principal al lansării noului sistem de plăți este de a integra una dintre cele mai populare cripto-valute în afacerea reală și de a atribui tranzacțiilor criptografice statutul plăților obișnuite. Infrastructura pentru LTC va fi lansată pe 26 februarie a acestui an.

Experții explică popularitatea crescândă a altor cripto-valute prin faptul că tranzacțiile directe care utilizează Bitcoin diferă prin comisioane destul de mari și de un timp de confirmare îndelungat. În plus, în prezent tranzacțiile cu moneda krypto sunt impracticabile, deoarece acest tip de plăți nu este practicat pe larg.

Lansarea sistemului LitePay va putea schimba totul – revendică creatorii sai. În special, în mediul de afaceri, plățile vor fi practicate în Litecoin, precum și prin utilizarea cardurilor VISA, ceea ce va facilita implementarea simplă și imediată a tranzacțiilor cripto-valutare.

Dacă sistemul LitePay se va dovedi a fi unul reușit, utilizarea valutei crypto poate deveni masivă. De asemenea, creatorii noului sistem de plăți intenționează să elaboreze o strategie pentru rezolvarea problemei volatilității monedei crypto, care în prezent provoacă cea mai mare frică între antreprenorii care practică activități de afaceri. În special, este planificată conversia instantanee a Litecoin în monedele fiate, în timp ce comisionul pentru o tranzacție va fi de numai 1%.

Potrivit analistului Lombardi Financial, Palvasha Sayam, folosind LitePay utilizatorii vor fi capabili de a converti Litecoin în dolari și invers prin intermediul cardurilor compatibile VISA LitePay. Cardurile sunt acceptate de orice bancomat și sistemele de plăți VISA.

De reținut, că în prezent, rata medie a Litecoin depășește 235 de dolari pentru 1 LTC.

0

172

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org