CME Group și Crypto Facilities au lansat indicele prețurilor pentru ETHEREUM


Două burse cryptovalutare - CME Group din America de Nord și British Crypto Facilities - au anunțat lansarea a două noi instrumente de piață: indicele ETH / USD și rata orientativă a lui Ethereum. Acest lucru a fost anunțat într-un comunicat de presă special al grupului de derivative financiare bursiere CME, marți, 15 mai.

În conformitate cu programul de parteneriat aprobat, Grupul CME va prezenta prețul de referință (Ether Reference Rate, în dolari SUA) și prețul în timp real (Ether Real Time Index) la fiecare 24 de ore. Baza calculelor o vor constitui tranzacțiile și operațiunile efectuate în cadrul burselor de schimb Bitstamp și Kraken.

După cum a menționat managerul direcției privind produsele de capital și investițiile alternative ale Grupului CME, Tim McCourt, noile instrumente sunt necesare pentru a răspunde nevoilor în creștere ale acestui segment de piață. Prin urmare, pentru utilizatorii Ethereum, asigurarea transparenței prețurilor și o sursă sigură a prețului de referință sunt evenimentele cheie de la începutul acestui an.

Noile indicii vor fi menținute de Comitetul de Supraveghere al Bitcoin, o agenție formată de Grupul CME, Crypto Facilities și alți participanți de pe piața cripto-valutară. Odată cu lansarea acestor instrumente, Grupul CME a obținut acces la contractele futures pentru Ethereum. Acest eveniment deschide noi perspective, nu numai pentru investitorii instituționali, ci și pentru minerii care acum își pot gestiona mai eficient profiturile.

Anterior, lansarea acestei opțiuni a fost anunțată de către British Crypto Facilities. În același timp, cursul orientativ pentru calcularea contractelor futures bitcoin este oferit Grupului CME de către platforma britanică de tranzacționare a activelor digitale din decembrie 2017.

0

256

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org