Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
17.01.2022
USD
18.02
EUR
20.63
RUB100
0.234
Bitcoin
Etherium

Comerțbank a câștigat premiul mare în nominația „Favoritul anului 2016“

Pe 16 iunie, în cadrul Concursului realizărilor în domeniul calității 2016 Banca Comercială „COMERȚBANK“ a primit cel mai mare premiu „Mercuriul de Aur“ la categoria „Favoritul anului“. 

După cum a menționat președintele Comitetului de guvernanță al BC „COMERȚBANK“ Sergey Kartashov, acest premiu mărturisește despre strânsa cooperare dintre membrii echipei COMERȚBANK, astfel încât toți angajații instituției financiare apreciază realizările generale în categoria „Favoritul anului“. De asemenea, bancherul a spus că Comerțbank va continua să urmărească implementarea strategiei de îmbunătățire a calității serviciilor pentru clienți prin oferirea de noi produse și servicii.

Premiul a fost acordat pentru implementarea cu succes a strategiilor de comunicare pe piața bancară din Republica Moldova. Selecția nominalizaților s-a bazat pe astfel de indicatori, cum ar fi rezultatele punerii în aplicare a noilor strategii, poziționarea acestora pe piață, ideea creativă, complexitatea formelor de comunicare, marketingul și vânzările.

În plus, pe parcursul anului 2016 Banca Comercială «COMERȚBANK» a înregistrat o creștere a următorilor parametri:

  • Prima poziție din 11 pe indicele „Creșterea activelor“ – 26,3%;
  • Prima poziție din 11 pe indicele „Ritmul de creștere a depozitelor persoanelor fizice“ – 49,4%;
  • A doua poziție din 11 pe indicele „Creșterea randamentului activelor“ – 3,06%;
  • A doua poziție din 11 pe indicele „Lichiditatea bancară“ – 61.26%. De reținut că, în conformitate cu standardele prescrise de BNM, acest indice trebuie să fie mai mare sau egal cu 20%. Prin urmare, lichiditatea «COMERȚBANK» are o rezervă mare, care depășește în mod substanțial limita stabilită.
  • Poziția a patra din 11 pe indicele „Ritmul de creștere a portofoliului de credite“ – 4,2%.

Astfel, comerciale banca „COMERȚBANK“ a primit diploma „Favoritul Anului“ la Concursul Național de realizări în domeniul calității în 2016, al cărei scop este identificarea companiilor care au implementat cel mai mare succes metodele managementului calității, și continuă să promoveze strategiile moderne de îmbunătățire a calității.

Pentru «Comerțbank» acesta este primul premiu din partea organizatorilor concursului – Agenția Națională pentru Proprietate Intelectuală și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Concursul a fost inițiat în 2003 și își propune să promoveze cele mai bune practici în domeniul afacerilor în țara noastră.

466
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe