Pentru a spori eficiența principalei instituții financiare a țării, s-a decis implicarea companiei de consultanță KORN FERRY-HAY GROUP


În vederea modernizării sistemului de management al resurselor umane al Băncii Naționale a Moldovei, s-a decis recurgerea la asistența companiei internaționale de consultanță ”KORN FERRY-HAY GROUP”. După cum s-a menționat de către serviciul de presă al principalei instituții financiare a țării, scopul principal al acestei reforme este creșterea eficienței activităților băncii.

Totodată, în comunicatul de presă al Băncii Naționale a Moldovei s-a declarat că proiectul prevede optimizarea structuriii instituționale de către compania de consultanță «KORN-FERRY GROUP HAY» în următoarele șase luni. Proiectul, în special, va oferi: reevaluarea pozițiilor și a ranjamentelor de cadre, îmbunătățirea sistemului de management al resurselor umane, reformarea sistemului de salarizare, evaluarea angajaților de birou în funcție de calitatea lor de informare și dezvoltare profesională.

Până în prezent, de către compania de consultanță «KORN ferry-HAY GROUP» au fost implementate proiecte similare în băncile centrale din țările precum: Marea Britanie, Olanda, Japonia, Canada, Finlanda, Lituania și România, precum și în instituțiile financiare de scară internațională: Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Centrală Europeană.

0

100

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org