EASI Banking - un nou serviciu de la MAIB, disponibil direct prin sistemul 1C


Banca Comercială «Moldova Agroindbank» continuă să dezvolte și să implementeze noi servicii pentru deservirea de înaltă calitate a clienților săi la distanță. Deci, unul dintre servicii inovatoare ale MAIB a fost EASI Banking, destinat companiilor care oferă servicii de contabilitate.

EASI Banking este o soluție inovatoare pentru persoanele juridice - utilizatorii Internet Banking. Dacă până acum contabilii firmelor au trebuit să lucreze cu cel puțin două sisteme - Internet și sistemul de contabilitate 1C, de azi înainte, datorită serviciului EASI Banking accesul la principalele opțiuni de efectuare și monitorizare a plăților, totalizare conturi și generatoare de extrase de cont sunt furnizate direct din sistemul 1C.

Astfel, imediat după conectarea modulului de contabilitate Enterprise Accounting System Interface responsabilii pentru efectuarea operațiunilor de contabilitate vor fi capabili să lucreze dintr-un singur sistem - 1C, și nu din două, așa cum a fost până acum.

Opțiunea EASI Banking este disponibilă tuturor clienților MAIB conectați la sistemul de Internet Banking. Pentru mai multe informații despre serviciul, vă rugăm să contactați Call-Center Moldova Agroindbank la numărul de telefon (022) 268 999.

  

0

414

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org