EuroCreditBank întoarce banii clienților la fiecare achiziție on-line


Pentru clienții care utilizează ca mijloc de cardurile bancare, «EuroCreditBank» vine cu o nouă ofertă, împreună cu proiectul cashback.md. Un acord corespunzător între instituția financiară și portalul dat a fost semnat la 28 martie a acestui an.

Astfel, proiectul asigură deținătorilor cardurilor plastice, emise de banca comercială «EuroCreditBank», restituirea banilor prin platforma on-line cashback.md din fiecare operațiune de plată a achizițiilor de pe Internet. Suma care urmează să fie rambursată, este de 7% din suma plătită cu cardul «EuroCreditBank». Cu toate acestea, rata procentuală poate varia în funcție de magazinele online, în  care sunt făcute achizițiile.

După cum s-au expus reprezentanții «EuroCreditBank», noul serviciu este conceput pentru a contribui la intensificarea dezvoltării în țara noastră a pieței plăților electronice. În același timp, banca comercială își rezervă dreptul de a acționa în calitate de consultant pentru clienții săi, oferindu-le un mod simplu de economisire a banilor din fiecare achiziție online. Oferta este valabilă atunci când plătiți cu ajutorul cardului de credit de la «EuroCreditBank» orice fel de bunuri sau servicii: de la achiziționarea telefoanelor inteligente, aparatelor electrocasnice mici și îmbrăcămintei – până la plata pentru rezervarea camerelor de hotel și excursiilor turistice.

Pentru a profita de posibilitatea returnării fondurilor atunci când faceți achiziții de la magazinele online, trebuie să vă înregistrați pe site-ul www.cashback.md, să faceți o achiziție on-line în mod obișnuit și să o plătiți cu ajutorul cardului «EuroCreditBank», apoi accesați butonul corespunzător pentru Cashback. Creditarea fondurilor returnate se realizează automat pe cardul clientului.

0

158

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org