EuroCreditBank a participat în calitate de partener general la cel de-al treilea Congres Național al Contabililor din Republica Moldova


Marți, pe 4 aprilie, în Moldova s-a desfășurat cel de-al treilea Congres Național al Contabililor sub genericul „Consolidarea profesiei contabile în procesul de integrare europeană”. La Congres au participat mai mult de 700 de contabili din diverse companii, iar partenerul general al evenimentului a devenit «EuroCreditBank».

Locul de desfășurare al Congresului Național al Contabililor a fost ales Palatul Republicii. Evenimentul este organizat de SA «Ecofin-Consult» - Asociația auditorilor și consultanților în management din Republica Moldova. Partenerul general, după cum s-a menționat anterior, a devenit banca comercială «EuroCreditBank».

Printre invitații de onoare ai Congresului Național al Contabililor, se enumără: Președintele SA «Ecofin-Consult» Maria Vyrzhnevski, consultantul Băncii Mondiale în Moldova Svetlana Platon, viceministrul Finanțelor Veronica Vragaleva, Președintele AFAM Raisa Spânu, șeful serviciului informațiilor și rapoartelor financiare al Biroului Național de Statistică al Republicii Moldova, Andrei Crăciun, precum și experții Serviciului Fiscal de stat al RM și profesorii Academiei de Studii Economice din Moldova.

Evenimentul, organizat în cinstea celei de a șaptea aniversare a celebrării sărbătorii profesionale „Ziua Contabilului“, a întrunit și un forum pentru schimbul de experiențe, iar un stand special a fost oferit pentru discuțiile organizatorilor Congresului. Astfel, printre ideile exprimate de participanți, au prevalat avantajele participării specialiștilor în diverse proiecte în vederea îmbunătățirii echilibrului de interacțiune și a eficienței sferei de contabilitate în ansamblu.

La rândul său, partenerul principal al Congresului Național al Contabililor din Republica Moldova «EuroCreditBank» i-a familiarizat pe participanți cu ofertele sale speciale – acum acestora le va fi disponibilă conexiunea gratuită la sistemul «Client-Banca», precum și creditele cu ratele dobânzii foarte atractive. După cum au subliniat reprezentanții «EuroCreditBank», din resursele proprii ale instituției de credit vor fi furnizate împrumuturi în lei – de la 10% pe an, iar în valută străină – de la 5% pe an. Totodată, din resursele acordate de instituțiile financiare internaționale, «EuroCreditBank» le va acorda partenerilor săi credite în lei – de la 9% pe an, iar în valută străină – de la 4,5% pe an.

Astfel, banca comercială «EuroCreditBank» urmărește să consolideze poziția profesiei contabile, deoarece pe aceasta se bazează activitatea oricărei întreprinderi.

0

205

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org