Centrul Informativ-Educațional, în parteneriat cu ”Moldova Agroindbank”, a lansat programul "Burse pentru viitorul tău!" 2016


Banca comercială "Moldova Agroindbank" și Centrul Informativ-Educațional au lansat un nou Program cu genericul "Burse pentru viitorul tău!" 2016, la care vor putea participa elevii și studenții lipsiți de posibilitățile financiare. Documentele necesare pentru participarea la concurs urmează a fi prezentate până la data de 12 decembrie.

Un nou Program presupune acordarea, pe bază de concurs a 30 de burse. Dimensiunea fiecărei dintre aceste burse va fi de 6.000 de lei, iar banii vor fi utilizați în acoperirea cheltuielilor pentru educație: plata pentru studii, cheltuielile de masă și cazare, achiziționarea rechizitelor. Dacă studenții pe parcursul anului își vor arăta excelența academică, le va fi oferită posibilitatea prelungirii bursei pentru încă un an școlar.

Programul "Burse pentru viitorul tău!" se desfășoară din anul 2013, și a fost inițiat de către președintele Consiliului de administrație al "Moldova Agroindbank", Serghei Cebotari. Principalii parteneri ai Programului sunt Centrul Informativ-Educațional, Ministerul Educației, Ministerul muncii, protecției sociale și familiei al Republicii Moldova. Scopul acestui eveniment este acordarea sprijinului financiar tinerilor din familii defavorizate, copiilor orfani, din familii cu mulți copii și persoanelor cu dizabilități, care doresc să obțină cunoștințe în instituțiile superioare de învățămînt din țară, dar nu dispun de suficiente mijloace pentru a face acest lucru. Bursele vor fi disponibile persoanelor atât din mediul urban, cât și din cel rural.

Pe parcursul anilor 2011-2015, în cadrul programului "Burse pentru viitorul tău!" și "Burse suplimentare pentru tinerii din familii dezavantajate", BC "Moldova Agroindbank" a oferit sprijin financiar 229 de studenți. Fondurile au fost cheltuite pentru acoperirea cheltuielilor în procesul de studii ale persoanelor, care provin din familii social-vulnerabile.

0

126

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org