CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
24.08.2019
USD
17.88
EUR
19.79
RUB100
0.272
Bitcoin
10316$
Etherium
192.11$

Soluții inovatoare de la BCR Chișinău - acum puteți completa contul companiei prin intermediul dispozitivului "Cash Depozitar"

BC "BCR Chișinău" a lansat o soluție inovatoare pe piață - "Cash Depozitar". Acest dispozitiv vă permite să numărați și să verificați automat banii atunci când sunt creditați imediat în conturile curente ale companiei / întreprinderii, deschise la BCR Chișinău.

Avantajele noului serviciu sunt:

  • Lipsa comisioanelor;
  • Economie de timp pentru călătorii în reprezentanțele băncii;
  • Absența limitelor de bancnote.

Principiul funcționării "Cash Depozitar" este următorul: atunci când se încarcă bancnote, banii sunt recalculați de Bancă și creditați imediat în contul curent al Clientului. Capacitatea dispozitivului este de 1200 de bancnote pe minut. Serviciul este disponibil în Sucursala nr. 2 Pușkin, situată pe str. Pușkin 60/2. În viitorul apropiat, se intenționează extinderea serviciului pe întreg teritoriul țării.

După cum s-a menționat în BCR Chișinău, modernizarea rețelei de reprezentanțe este una dintre principalele componente ale strategiei de dezvoltare a băncii. Lansarea produsului inovator a fost programată cu prilehul împlinirii a 20 de ani de la inițierea instituției bancare.

BCR Chișinău S.A. este una dintre primele bănci cu capital străin care apar pe piața Republicii Moldova și o filială a BCR România S.A., care la rândul său face parte din grupul financiar din Europa Centrală și de Est ”Erste Group Austria”.

365
100
Tema zilei
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe
De la începutul anului 2019, ponderea exporturilor din Moldova către UE a scăzut cu 4% - BNS
Potrivit Biroului Național de Statistică, în primele șase luni ale acestui an, agenții economici din Moldova au trimis peste hotare bunuri în va...
100
0
Citește mai departe