Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
20.05.2022
USD
19.15
EUR
20.16
RUB100
0.307
Bitcoin
Etherium

Centrul Ipotecar din Chișinău – tot ce trebuie să știți când achiziționați un apartament

Mobiasbancă - Groupe Societe Generale a deschis la Chișinău Centrul Ipotecar, experții căruia sunt dispuși să ofere sprijinul necesar și de înaltă calitate clienților, care doresc să cumpere propriile locuințe. Toate serviciile de consultanță, atât administrative, cât și cele juridice, sunt oferite absolut gratuit. În plus, clienții pot alege cele mai bune oferte de împrumuturi ipotecare de la Mobiasbancă.

Într-un interviu acordat portalulului „Bani.md“ directorul Centrului Ipotecar Anton Kovalyov a remarcat faptul, că serviciile sunt concepute pentru persoanele fizice și sunt acordate de o echipă de profesioniști în domeniu pentru a ajuta clienții în obținerea creditelor ipotecare la cele mai avantajoase condiții pentru achiziția, construcția sau modernizarea locuinței. La rândul lor, clienții primesc răspunsuri detaliate la orice întrebare ce ține de împrumuturile ipotecare. Totodată, specialiștii Centrului garantează că orice tranzacție de achiziționare a bunurilor imobiliare va fi efectuată sub supravegherea unui partener de încredere, în condiții confortabile și în cel mai scurt timp posibil.

Relativ la rata dobânzii pentru ipotecă de la Mobiasbancă, Anton Kovalyov a menționat că actualmente aceasta este una flotantă, iar dimensiunea ei depinde de modificările reale ale ratelor dobânzilor la depozitele pe piață. Prin urmare, în contextul reducerii ratei dobânzii la depozitele în lei Mobiasbanca pentru a doua oară de la începutul acestui an a redus ratele la creditele ipotecare existente, ceea ce nu a trecut neobservat pentru clienții băncii.

 Principalele avantaje ale Centrului Ipotecar pentru clienții Mobiasbanca Anton Serghei Kovalev a numit procesarea rapidă a aplicațiilor pentru contractarea creditelor ipotecare (în medie în timp de 5 zile lucrătoare la prezentarea setului complet de documente), precum și posibilitatea de a prezenta cumpărătorul de către unul dintre specialiștii Centrului în Organele cadastrale teritoriale de înregistrare a achizițiilor și a contractelor de vânzare-cumpărare, ceea ce le permite clienților Mobiasbanca să-și economisească propriul timp și efort. În plus, Centrul Ipotecar dezvoltă activ parteneriate cu firme de constructii, agentii imobiliare, designeri, furnizori de materiale de construcții, precum și cu alți parteneri potențiali, în scopul de a oferi clienților săi tot ceea ce este necesar pentru achiziționarea, renovarea și construirea unei noi locuințe.

Ca parte a proiectului sunt puse la dispoziția clienților oferte speciale de la partenerii Centrului Ipotecar, precum oferită și posibilitatea de refinanțare a creditelor ipotecare, emise de alte bănci, în condiții mai favorabile. Abordarea individuală a fiecărui client și garantarea unei decizii corecte în ceea ce privește creditul selectat – sunt principalele beneficii ale construirii relațiilor de parteneriat cu Centrul Ipotecar Mobiasbanca.

Astfel, visul propriei case sau apartament devine o realitate, iar Centrul Ipotecar oferă clienților Mobiasbancă ajutor real.

Centrul Ipotecar este situat în sectorul Rîșcani al municipiului Chișinău, pe str. Miron Costin 13/1, și este deschis pentru vizitatori de marți până sâmbătă de la 10:00 până la 19:00. De asemenea, informații suplimentare pot fi primite pe numere de telefon: (022) 812-217 sau (022) 812-211.

1032
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe