Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
29.09.2021
USD
17.68
EUR
20.65
RUB100
0.243
Bitcoin
Etherium

Victoriabank: în urmă cu 20 de ani, în Republica Moldova a fost emis primul card bancar

Sprijinind mereu inovațiile pe piața bancară a țării, exact cu 20 de ani în urmă, BC ”Victoriabank” a emis pentru prima dată un card de plată electronic, instalând primul ATM și terminalul POS. În același timp, au fost emise și primele carduri Premium, utilizarea cărora și astăți le oferă clienților Victoriabank o gamă largă de produse și servicii bancare inovatoare.

Astfel, introducerea de către banca comercială «Victoriabank» în Republica Moldova a sistemelor de plăți internaționale a permis dezvoltarea tehnologiilor inovatoare în cadrul sistemului bancar național, contribuind la dezvoltarea opțiunilor de plată fără numerar.

Cu prilejul acestei date importante, Victoriabank a emis o nouă linie de carduri bancare cu un design nou și elegant, oferindu-le pentru prima dată nu numai o valoare financiară, ci și culturală. Noul design combină istoria, arta și specificul vieții zeilor antici.

Prezentarea liniei noi de carduri bancare de la "Victoriabank" a avut loc ca parte a evenimentului oficial cu ocazia celei de-a 20-a aniversări de la emiterea primului card bancar în Moldova.

Menționăm, că în acest an Banca Comercială a introdus un nou instrument de plată - plățile contactless, folosind doar un telefon mobil. Această metodă de plată funcționează într-o manieră similară cu cea a unui card bancar obișnuit, dar acum proprietarul său nu mai are nevoie să dețină carduri la sine, deoarece acestea sunt integrate în smartphone-ul său.

Printre scopurile sale preempțiune «Victoriabank» notează: promovarea în continuare a unei culturi a plăților fără numerar, asigurarea transparenței și securității maxime operațiunilor de plată, dezvoltarea și extinderea rețelei punctelor de acceptare a cardurilor bancare, precum și asigurarea unui acces liber și confortului clienților în utilizarea acestui serviciu.

817
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe