Victoriabank: în urmă cu 20 de ani, în Republica Moldova a fost emis primul card bancar


Sprijinind mereu inovațiile pe piața bancară a țării, exact cu 20 de ani în urmă, BC ”Victoriabank” a emis pentru prima dată un card de plată electronic, instalând primul ATM și terminalul POS. În același timp, au fost emise și primele carduri Premium, utilizarea cărora și astăți le oferă clienților Victoriabank o gamă largă de produse și servicii bancare inovatoare.

Astfel, introducerea de către banca comercială «Victoriabank» în Republica Moldova a sistemelor de plăți internaționale a permis dezvoltarea tehnologiilor inovatoare în cadrul sistemului bancar național, contribuind la dezvoltarea opțiunilor de plată fără numerar.

Cu prilejul acestei date importante, Victoriabank a emis o nouă linie de carduri bancare cu un design nou și elegant, oferindu-le pentru prima dată nu numai o valoare financiară, ci și culturală. Noul design combină istoria, arta și specificul vieții zeilor antici.

Prezentarea liniei noi de carduri bancare de la "Victoriabank" a avut loc ca parte a evenimentului oficial cu ocazia celei de-a 20-a aniversări de la emiterea primului card bancar în Moldova.

Menționăm, că în acest an Banca Comercială a introdus un nou instrument de plată - plățile contactless, folosind doar un telefon mobil. Această metodă de plată funcționează într-o manieră similară cu cea a unui card bancar obișnuit, dar acum proprietarul său nu mai are nevoie să dețină carduri la sine, deoarece acestea sunt integrate în smartphone-ul său.

Printre scopurile sale preempțiune «Victoriabank» notează: promovarea în continuare a unei culturi a plăților fără numerar, asigurarea transparenței și securității maxime operațiunilor de plată, dezvoltarea și extinderea rețelei punctelor de acceptare a cardurilor bancare, precum și asigurarea unui acces liber și confortului clienților în utilizarea acestui serviciu.

0

190

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org