Clienții Moldindconbank au acces la oportunități și servicii noi, cu multe opțiuni de deservire la distanță


Până la sfârșitul lunii august 2017, banca comercială "Moldindconbank" a înregistrat mai multe succese – numărul utilizatorilor înregistrați ai sistemului de deservire bancară la distanță Mobile Banking și Web Banking a ajuns la 100 mii.

Până în prezent, banca comercială "Moldindconbank" a fost recunoscută drept lider pe piața bancară a Republicii Moldova în așa domenii precum emiterea și deservirea cardurilor bancare și introducerea serviciilor electronice inovatoare. Astfel, clienții instituției financiare au mobilitate maximă și oportunități unice în utilizarea cardurilor bancare, fără a fi nevoie să se prezinte la ghișeele băncii.

Tehnologiile implementate de această bancă comercială în ultimii ani au fost înalt apreciate de către specialiștii din domeniul sistemelor de plăți VISA International și Mastercard Worldwide. În plus, Moldindconbank tinde să devină nu numai un furnizor de servicii bancare de înaltă calitate, ci și un partener stabil pentru clienții săi, oferindu-le oportunități unice:

  • plata on-line prin intermediul unui calculator personal pentru servicii comunale, telecomunicații, taxe și alte servicii;
  • reaprovizionarea cardului bancar prin ATM-uri de numerar;
  • încasarea banilor prin ATM-uri fără a utiliza un card bancar, utilizând doar serviciul Cash by Cod;
  • transferul de fonduri spre un card al oricărei bănci prin intermediul opțiunii de transfer P2P;
  • primirea rapidă a transferurilor de bani direct pe cardul bancar utilizând serviciul Direct Transfer.

Astfel, angajamentul clienților și atenția echipei Moldindconbank sunt principalii factori care indică poziția de lider a acestei bănci comerciale în sistemul bancar din Moldova. Astfel, ponderea cardurilor bancare emise de Moldindconbank reprezintă 36% din numărul total de carduri utilizate pe teritoriul Republicii Moldova. Așadar, pentru a vă familiariza cu lista completă a serviciilor la distanță oferite de banca comercială "Moldindconbank", puteți contacta birourile și reprezentanțele instituției de credit.

0

170

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org