Clienții Moldindconbank vor putea utiliza aplicația mobilă pentru a suplini contul și a retrage numerarul prin intermediul bancomatelor


Începând cu 1 noiembrie 2017, Moldindconbank a actualizat aplicația "MICB Mobile Banking", adăugând funcții inovatoare ale smart banking. Acum, clienții băncii pot să depună banii pe card și să retragă numerarul din bancomate fără a utiliza cardul bancar. De asemenea, actualizările au atins aspectul de vizualizare al aplicației – aceasta a devenit mai ușoară în utilizare, indiferent de ora sau locația geografică a clientului.

Reprezentantul băncii comerciale a menționat, că cu această aplicație deținătorii cardurilor bancare de la Moldindconbank vor fi în măsură să se bucure de următoarele avantaje:

  • autentificarea cu amprentă digitală;
  • retrageri de numerar și reaprovizionarea contului de card prin bancomate cu ajutorul scanării codului de bare cu telefonul, acesta fiind generat în mod direct de aplicație (Cash by Code);
  • transferarea fondurilor persoanelor autorizate prin trimiterea acestora codului de bare format.

Astfel, într-un interviu acordat agenției de știri Infotag expertul Moldindconbank a subliniat că banca comercială și în continuare ține să-și implementeze strategia de dezvoltare aprobată anterior, introducând produse inovatoare, care sunt concepute pentru a oferi clienților instituției mobilitate, economie de timp, precum și capacitatea de a-și controla resursele bănești în orice mod convenabil.

Trebuie remarcat faptul că până în prezent, BC «Moldindconbank» este lider de piață după volumul cardurilor bancare – numărul de carduri bancare aflate în circulație depășește 600.000, iar sistemele Web Banking si Mobile Bnaking sunt utilizate de mai mult de 100.000 de clienți ai instituției financiare. În plus, în drept să utilizeze serviciile menționate este fiecare deținător al cardului Moldindconbank, având la îndemână orice dispozitiv cu conexiune la Interne.

0

404

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org