Banca Comercială "BCR Chișinău" S.A. marchează cea de-a 19-a aniversare a activității sale pe piața din Republica Moldova


Pe data de 22 octombrie, "BCR Chișinău" S.A. sărbătorește 19 ani de la începutul activității sale pe teritoriul Republicii Moldova. Aceasta este una dintre primele instituții bancare din țară cu capital străin.

Acționarul unic al «BCR Chișinău» este «Banca Comercială Română» - cea mai mare instituție financiară din România în ceea ce privește activele declarate și numărul de clienți, care este recunoscută, de asemenea, ca o primă marcă financiară a statului vecin. În prezent, «BCR Chișinău» face parte din grupul financiar austriac Erste, înființat în urmă cu aproape 200 de ani și a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală și de Est. Erste Grup deține peste 15 milioane de clienți în 7 țări, iar activele sale constituie aproape 2 miliarde de euro.

De-a lungul activității sale instituția financiară își extinde în mod constant gama de produse și servicii, care vizează toate categoriile de clienți: depozitele, creditele, deservirea cardurilor bancare, transferurile bănești, schimbul valutar și furnizarea consultațiilor financiare. Politica de dezvoltare a băncii comerciale a vizat asigurarea unui set integrat de produse bancare moderne și de înaltă calitate.

Din punct de vedere strategic, BC «BCR Chișinău» și-a concentrat eforturile pe sprijinirea clienților corporativi, în special, a proiectelor de afaceri prin facilitarea tranzacțiilor comerciale, precum și prin consolidarea parteneriatelor dintre firmele autohtone și investitorii străini. Progresul principal în activitatea băncii a fost implementarea tehnologiilor informaționale moderne, ceea ce a făcut posibilă lansarea programelor online de deservire a clienților. Astfel, timp de 19 ani numărul clienților ”BCR Chișinău” a crescut constant atât pe segmentul persoanelor fizice, cât și  celor juridice.

Planurile de viitor ale băncii comerciale sunt axate pe dezvoltarea continuă a strategiei de extindere a retelei de sucursale, creșterea portofoliului de credite, automatizarea a operațiunilor de plată și îmbunătățirea calității serviciilor pentru clienți prestate în regim on-line.

0

148

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org