Compania Western Union a patentat tehnologia criptoplajelor securizate


Compania americană, lider pe piața transferurilor internaționale de bani, Western Union, a obținut un brevet pentru utilizarea unui sistem specializat de securizare a tranzacțiilor. De asemenea, în cadrul brevetului este posibilă efectuarea plăților și în moneda crypto.

Documentul corespunzător a fost publicat de Oficiul pentru Brevete și Mărci comerciale din Statele Unite ale Americii săptămâna trecută. Conform prevederilor aprobate, tehnologia patentată poate fi folosită de compania Western Union pentru transferuri în diferite tipuri de valute, atât în ​​valută tradițională cât și digitală, valută centralizată și descentralizată, precum și cripto-valute.

În special, compania americană Western Union garantează în cadrul sistemului confirmarea fiecărei tranzacții individuale prin verificarea biometrică: prin scanarea amprentelor digitale ale utilizatorului, retinei ochiului sau a vocii.

În același timp, în aplicarea corespunzătoare a sistemului de plăți, nu există nici o mențiune despre moneda crypto Ripple. Indirect se crede că aceasta a fost creată special pentru utilizarea în industria internațională de transferuri bănești, în special de însăși Western Union.

0

139

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org