Liderul pieței cardurilor bancare 2017 este desemnată BC "Moldindconbank" - premiul Mastercard


Miercuri, 6 iunie, a avut loc forumul anual «Mastercard Day». În cadrul acestui eveniment, banca comercială "Moldindconbank" a primit diploma „Market Leader 2017” (Lider pe piața cardurilor bancare în anul 2017). Ratingul a fost elaborat de sistemul de plăți internațional Mastercard Worldwide.

După cum s-a menționat de către reprezentanții băncii comerciale, acest premiu confirmă încă o dată succesul echipei Moldindconbank, precum și eforturile de dezvoltare a pieței și de promovare a acestei metode de plată în Moldova.

Până în prezent, BC "Moldindconbank" este liderul indiscutabil în segmentul cardurilor bancare pe teritoriul Republicii Moldova. Această instituție reprezintă cea mai mare cotă de piață - 37% din toate cardurile emise. Portofoliul de carduri include mai mult de 670 de mii de carduri emise de bancă, care sunt în present în circulație.

Realizările sunt explicate cu ajutorul strategiilor băncii de management, axate pe dezvoltarea operațiunilor de plată prin transfer, precum și parteneriatul de succes dintre Moldindconbank si Mastercard de peste 15 ani. Datorită acestui parteneriat, posesorilor de carduri le sunt oferite toate produsele și oportunitățile unice, precum și serviciile inovatoare care le permit să fie în pas cu realizările tuturor clienților sistemului de plăți.

0

395

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org