Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
17.01.2022
USD
18.02
EUR
20.63
RUB100
0.234
Bitcoin
Etherium

”MAIB -Leasing ", compania-fiică a SA" Moldova-Agroindbank "a prezentat o ofertă unică

Programul de leasing «Start» este o ofertă unică de leasing, care sugerează posibilitatea încheierii contractului cu rata dobînzii de 14,99% pe an, în timp ce dependența de cursul valutar este complet absentă. Noul produs este nominalizat de "MAIB -Leasing" – compania-fiică a SA "Moldova-Agroindbank".

În ce constă originalitatea programului «Start»?

Obiectivul principal al companiei "MAIB -Leasing" este convergența maximă și cooperarea eficientă cu clienții săi. Astfel, beneficiarii care au ales acest produs de finanțare, nu vor mai trebui să se îngrijoreze de variabilitatea cursului de schimb și fluctuațiile de pe piața valutară – acum clienții "MAIB -Leasing" pot beneficia de leasing în lei, cu rata dobînzii de doar 14,99% pe an!

Cine poate beneficia de ofertă?

Programul «Start» este prima ofertă de acest gen pe piața financiară a Republicii Moldova. Produsul  este menit persoanelor ale căror venituri sunt calculate în lei, dar nu și în valută străină. Alegînd produsul «Start» de la compania "MAIB -Leasing", clienții nu vor mai fi expuși riscurilor de pe piața valutară. În plus, principalul avantaj al acestei oferte îl constituie rata cea mai favorabilă a dobînzii la momentul încheierii  contractului de leasing.

De programul «Start» de la "MAIB -Leasing" pot beneficia atît persoanele fizice, cît și organizațiile care doresc să achiziționeze un automobil în leasing.

Condiții generale de leasing în cadrul ofertei «Start»

Cetățenilor și întreprinderilor, care funcționează pe teritoriul Republicii Moldova, li se oferă posibilitatea de a cumpăra o mașină auto pe baza contractului de leasing «Start» cu următoarele condiții:

  • finanțarea achizițiilor de autoturisme în valoare de 30 mii euro cu echivalent în moneda națională;
  • rata anuală a dobânzii - 14,99%;
  • prima tranșă, efectuată de client - 20%;
  • plata comisionului numai la încheierea contractului - 2%;
  • termenul contractului de leasing - 36 de luni.

   Un alt avantaj al ofertei «Start» este flexibilitatea programului. Aceasta permite abordarea individuală a cererilor de leasing, parvenite din partea clienților. Așadar, se iau în considerare capacitățile financiare și de plată ale fiecărui client în parte, iar contractul este adaptat conform datelor primite: mărimea venitului financiar lunar, metodele posibile de plată și termenii funcționării contractului.

De ce "MAIB -Leasing"?

"MAIB -Leasing" SA este prima companie de leasing de pe piața financiară a Republicii Moldova, care s-a angajat să ofere clienților noi oportunități de finanțare. Competitivitatea înaltă a "MAIB -Leasing" este asigurată de următorii factori:

  • puterea financiară a SA «Moldova Agroindbank» - "MAIB -Leasing" este compania-fiică a acestei instituții;
  • eficiența sporită în oferirea clienților săi a serviciilor de înaltă calitate;
  • profesionalismul în rezolvarea problemelor financiare ale clienților;
  • dezvoltarea continuă și implementarea noilor produse financiare, destinate să amelioreze bunăstarea cetățenilor la adresarea acestora în companie.

  Încheierea contractului  de leasing la "MAIB -Leasing" este posibilă chiar și cu întreprinderile sau persoanele fizice care nu dispun de capacitatea necesară de finanțare, însă care și-au dovedit perspectiva pozitivă în dezvoltarea sa ulterioară. La rândul său, "MAIB -Leasing" se angajează să distribuie în mod egal costul activelor de capital și să calculeze cu exactitate costul de leasing pe toată durata de funcționare a contractului.

Astfel, compania "MAIB -Leasing" reprezintă garanția disponibilității leasingului pentru toate categoriile de clienți. Iar principalii factori care facilitează creșterea nivelului de încredere în companie sînt siguranța cooperării financiare, vînzările ridicate și profesionalismul în domeniu.

975
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe