MAIB Sticker - cea mai rapidă și mai convenabilă metodă de plată contactless


Pentru prima dată în cadrul sistemului bancar național, BC Moldova Agroindbak, în parteneriat cu Visa International, a lansat un produs inovator - stickerul MAIB contactless. Acest produs este un accesoriu de plată rapid și practic care oferă confort în efectuarea tranzacțiilor de plată pe teritoriul Republicii Moldova și în străinătate.

MAIB Sticker funcționează ca o cartelă de plată obișnuită într-o versiune minimalistă - dimensiunea autocolantului este de numai 4,5x2,5 cm. Noul instrument de plată funcționează exclusiv în modul contactless. Pe lângă faptul că stickerele de plată sunt convenabile pentru utilizare, ele oferă, de asemenea, un nivel ridicat de securitate atunci când se efectuează tranzacții de plată, deoarece sunt protejate prin tehnologia EMV care nu permite clonarea stickerului. Produsul poate fi aplicat pe orice suport, de exemplu - pe partea verso a dispozitivului mobil.

Pentru a efectua o tranzacție de plată, trebuie să apropiați stickerul la un terminal POS care acceptă cartelele cu tehnologia contactless. Pe teritoriul Republicii Moldova, pentru sumele de până la 400 de lei, tranzacția de plată este procesată fără introducerea unui cod PIN. În străinătate, această limită poate fi de până la 35 USD. De asemenea, pentru MAIB Sticker pot fi conectate serviciile notificării prin SMS și Internet banking, care asigură controlul asupra operațiunilor și securității banilor.

Moldova Agroindbak este principala bancă care promovează implementarea tehnologiei contactless la nivel național. Până în prezent, banca deține mai mult de 3200 de terminale POS echipate cu această tehnologie.

0

281

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org