MAIB Studio Avanti a organizat prima sesiune cu genericul "Credite bancare cu componente de grant"


Prima sa sesiune Centrul Financiar pentru tineret MAIB Studio Avanti a dedicat-o serviciilor pentru tineri: "Credite bancare cu componentă de grant". Subiectul discuțiilor în cadrul primei sesiuni au fost liniile de credit, disponibile tineretului din Republica Moldova. Datorită acestor linii de credit, tinerii întreprinzători pot avea acces la granturi și resurse financiare în condiții favorabile.

Potrivit Marinei Kovalciuc, Manager de dezvoltare și evaluare al MAIB Studio Avanti, primul eveniment al Centrului financiar este dedicat tinerilor, care au inițiat deja sau intenționează să-și înceapă propria afacere. Lilia Vrabie, directorul Departamentului de vânzări al MAIB, de asemenea a vorbit în fața participanților la curs și a spus tinerilor antreprenori despre beneficiile creditării cu componente de grant, preconizate în cadrul proiectelor PNAET și FIDA. Lilia Vrabie a subliniat, că tinerii de astăzi au multe oportunități de finanțare calitativă, pentru aceasta ei trebuie să fie informați corespunzător și să prezinte dorința de a se dezvolta în continuare.

La sesiune au participat și vicepreședintele MAIB, Oleg Paingu, care a salutat primii participanți la seminar, dorindu-le în continare succes în activitatea antreprenorială.

În perspectivă, MAIB Studio Avanti va informa tinerii din Moldova despre temele financiare importante. În special, elevii și studenții vor putea să învețe cum funcționează sistemul bancar, ce rol și importanță o au băncile în societatea modernă. Până la sfârșitul anului 2017, seminarele de familiarizare ale MAIB Studio Avanti vor avea loc în fiecare săptămână: miercuri și joi la ora 15:00. Cei care doresc să participe la evenimentele de formare se pot înregistra la numărul de telefon 022 303 257.

0

249

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org