MAIB a câștigat premiul pentru contribuția sa la dezvoltarea mișcării olimpice din Moldova


Săptămâna trecută, Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) a organizat Cina Olimpică, al cărei scop este menținerea spiritului și a valorilor olimpice.

La ceremonie Băncii Comerciale «Moldova Agroindbank» i-a fost acordat premiul pentru parteneriatul longetiv cu CNOS, precum și contribuția semnificativă a instituției la dezvoltarea mișcării olimpice în țară. Președintele Consiliului băncii Serghei Cebotari, căruia i-a fost înmânat premiul, a declarat că acesta este „coroana activităților sociale ale Moldova Agroindbank».

În special, bancherul a declarat că MAIB timp de mai mulți ani la rând este un partener al CNOS, oferind sprijin financiar pentru dezvoltarea atât a sportivilor profesioniști, cât și acelor de masă. Această direcție este stabilită și în politica băncii privind responsabilitatea socială. În acest context, Serghei Cebotari a mulțumit Consiliului de administrație și acționarilor Moldova Agroindbank, care pe toată această perioadă au susținut un astfel de buget impresionant și au dat dovadă de o maximă responsabilitate.

În mod tradițional, în cadrul evenimentului, s-au rezumat rezultatele anului sportiv precedent. Diplomele și premiile bănești sportivilor moldoveni le-au fost înmânate personal de către Președintele  Moldova Agroindbank Serghei Cebotari. Printre cei care au primit premiile se enumără: luptătorii Peter Eugen Matveiciuk și Petru Pelivan (categoria „Speranțe Olimpice“), laureați ai Festivalului Olimpic European al Tineretului din Ungaria Anastasia Nikita și Alexandra Emilianova, câștigătoarea Campionatului European al Tineretului Tatiana Salcuțan.

Actualmente Moldova Agroindbank sprijină în mod activ o varietate de evenimente organizate de Comitetul Național Olimpic și Sportiv, precum acordă și sprijin financiar pentru sportivii moldoveni în participarea acestora la Jocurile Olimpice. În plus, MAIB participă la o mare varietate de proiecte economice, culturale și educaționale, colaborând îndeaproape cu organizațiile private și publice.  

0

86

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org