Întreprinderile mici și mijlocii vor beneficia de creditele avantajoase de la „EuroCreditBank“ S.A. și ODIMM


Mizând la dezvoltarea noilor oportunități pentru întreprinderile mici și mijlocii, BC „EuroCreditBank“ S.A. și Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) au încheiat un acord de cooperare. Acest parteneriat este benefic pe termen mediu asupra economiei Republicii Moldova. 

Punctul principal al strategiei sale de dezvoltare „EuroCreditBank“ S.A. consideră asistența pentru clienți. În special, eforturile vizează extinderea gamei de produse și servicii, în scopul de a asigura clienților băncii cele mai bune condiții pentru dezvoltarea afacerilor în țara lor de origine.

Decizia sa „EuroCreditBank“ S.A. explică prin faptul că instituția de credit este întotdeauna gata să ajute acele companii care, în cadrul activității sale se confruntă cu situații, în care activele sale nu sunt suficiente pentru a pune în aplicare obiectivele și planurile stabilite. Astfel, acestor companii le sunt disponibile creditele de la „EuroCreditBank“ cu cele mai avantajoase condiții. În plus, de garanțiile financiare la credite, acordate de ODIMM, vor beneficia chiar și acele întreprinderi, care nu dețin proprietate pentru a fi gajată.

Garanțiile ODIMM sunt furnizate următoarelor categorii de întreprinderi:

  • întreprinderile existente - în sumă de până la 5 milioane de lei, pe termen de până la 5 ani;
  • întreprinderi noi - în sumă de pînă la 700 mii lei, pe termen de până la 3 ani;
  • tinerii antreprenori - în sumă de până la 500 mii lei, pe termen până la 5 ani.

Reamintim, că „EuroCreditBank“ S.A. a fost inițiată în 1992. Până în prezent, această bancă comercială este o instituție cu un capital străin pe 100%. Activitatea organizației financiare este susținută de 7 filiale și 42 reprezentanțe, care sunt situate în municipiile Chișinău și Bălți, precum și în patru centre raionale ale Moldovei: Orhei, Ungheni, Comrat și Cahul. În plus, în Republica Moldova „EuroCreditBank“ S.A. a devenit una dintre primele instituții financiare, care a introdus deservirea clienților prin telefon și în regim on-line pentru accesul mai facil la produsele și serviciile bancare. Până în prezent, pe piața bancară „EuroCreditBank“ S.A. ocupă una din pozițiile de lider după calitatea serviciilor prestate clienților moldoveni.

0

137

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org