În mai puțin de o zi, cursul Bitcoin a scăzut cu 600 de dolari


În condițiile fluctuațiilor puternice ale Bitcoins din ultima vreme, în noaptea spre 08 august, cursul celei mai populare Criptomonede mondiale - Bitcoin - a început să se prăbușească. În cazul în care o zi înainte de acesta a fost tranzacționat la un preț de peste $ 7.000 pentru 1Btc, deja la 8:00 ora locala costul acestuia la bursa Bitfinex a scăzut sub pragul de 6500 de dolari. Astfel, coeficientul de scădere a fost de peste 6%.

Potrivit analiștilor, următoarea țintă a tendinței de scădere a Bitcoins este actualizarea înregistrării minime de acum un an. Principala cauză a colapsului cursului de schimb este atmosfera de incertitudine stabilită pe piață: investitorii sunt forțați să "scurgă" moneda virtuală BTC.

Astăzi, 08 august, de către Comisia pentru securitatea valorilor mobiliare și a burselor (Securities and Exchange Commission SEC) a fost amânată pentru mai mult de o lună examinarea cererii de aplicare Bitcoin ETF, primită din partea VanEck-Solid. Situația este agravată de lipsa prognozelor pozitive.

În același timp, analiștii au remarcat creșterea poziției dominante ale Bitcoins pe piață Criptomonedelor - la această etapă, BTC deține aproape 50% din această piață. Cu toate acestea, chiar și în acest scenariu, 9 din 10 cripto-valute cu cel mai mare volum de capitalizare sunt tranzacționate în zona roșie. Cea mai mare scădere în ultima zi a înregistrat Criptomoneda Riple (XRP) - 13,37%, ajungând în rezultat la valoarea de US $ 0,355 per unitate, urmat de EOS, care a scăzut în ultimele 24 de ore cu 12,25% - până la 6,16 dolari per unitate.

0

149

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org