Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
17.09.2021
USD
17.65
EUR
20.76
RUB100
0.243
Bitcoin
Etherium

Mobiasbancă a primit titlul de „Cea mai activă banca emitentă în Moldova în 2016“

În cadrul Programului Finanțării de Comerț BC «Mobiasbancă» a primit de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare titlul de „Cea mai activă Bancă-emitentă a Republicii Moldova în 2016”.

În ajun, la Nicosia (Cipru) a avut loc reuniunea anuală a Consiliului de administrație și Forumul de Afaceri al Băncii, în cazul în care reprezentanții organizațiilei financiare internaționale au acordat premii pentru băncile participante la program și au obținut succese remarcabile.

După cum a menționat directorul comercial al Corporate Banking Mobiasbancă Elena Guzun, pentru Mobiasbancă cooperarea cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare este foarte importantă din toate punctele de vedere. După spusele ei, faptul că banca a primit acest premiu este o dovadă în plus de a obține rezultate bune în așa domenii precum finanțarea comerțului, și conformarea produselor și serviciilor financiare oferite de bancă la acest moment nevoilor cadrului național de afaceri. În plus, odată cu acordarea titlului de „Cea mai activă Bancă emitentă în Moldova în 2016», Mobiasbancă va depune toate eforturile pentru a se asigura că în 2017, să realizeze noi succese, deoarece numai datorită dezvoltării comerțului în țară se poate vorbi despre dezvoltarea economiei acesteia.

La rândul său, Dmitrie Gvindadze, care este șeful reprezentanței permanente a Băncii în Republica Moldova, a felicitat conducerea și întregul personal al băncii comerciale cu ocazia decernării acestui premiu.

După cum a menționat Gvindadze, în regiunea desemnată Mobiasbanca este un partener important al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Prin urmare, premiul este o dovadă clară a cursului corect luat de această bancă comercială – și anume, sprijinul semnificaiv acordat pentru comerțul regional și internațional.

Trebuie de remarcat faptul că în prezent în Programul de Finanțare a Comerțului al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare sunt implicate 96 de bănci din 26 de țări. «Mobiasbancă» a intrat în topul celor patru lideri din acest an datorită unei dezvoltări durabile, precum și ratelor ridicate ale rentabilității activelor și capitalului său. În comparație cu alte instituții financiare din țară, această bancă comercială a fost recunoscută ca fiind cea mai transparentă.

464
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe