CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
22.08.2019
USD
17.79
EUR
19.75
RUB100
0.269
Bitcoin
10037$
Etherium
187.59$

«Mobiasbancă» vine la clienții săi cu o surpriză plăcută – în desfășurare se află campania neobișnuită „Mâncați mere și fiți sănătoși!”

«Mobiasbancă - Groupe Societe Generale» a lansat un eveniment original, și, în același timp, neobișnuit, sub genericul „Mâncați mere și fiți sănătoși!“, a cărui mesaj principal este inspirația societății pentru a efectua fapte bune și a menține inițiative care merită să fie imitate.

După cum s-a menționat de reprezentanții «Mobiasbancă - Groupe Societe Generale», această acțiune este o continuare a proiectului social «Culege vitemine», care este susținută de Programul ONU al PNUD Moldova. În timpul campaniei angajații fiecărei unități a băncii comerciale le oferă clienților mere delicioase și suculente de la producătorii autohtoni. Astfel, instituția financiară caută să atragă atenția publicului asupra necesității consumului zilnic de fructe și legume proaspete.

Secretarul general al «Mobiasbancă - Groupe Societe Generale» Stella Ciobanu a remarcat, că cetățenii țării noastre doresc să trăiască într-o societate sănătoasă și un stat prosper. Iar faptele bune, cum ar fi campania „Mâncați mere și fiți sănătoși!“, sunt concepute pentru a revigora dorința angajaților și clienților băncii de a adopta un stil de viață sănătos. Prin participarea la diverse proiecte sociale, «Mobiasbanca - Groupe Societe Generale» inspiră societatea moldovenească să facă lucruri bune și importante. Obiectivul principal al echipei acestei instituții de credit este ca cetățenii moldoveni să facă bine nu numai în cadrul acțiunilor unice specializate, dar și în fiecare zi.

Proiectul PNUD Moldova este o componentă a politicii de responsabilitate socială și corporativă, care este sprijinit în mod activ timp de mai mulți ani de banca comercială «Mobiasbancă», care face parte din grupul financiar internațional Groupe Societe Generale.

Totodată proiectul regional «Culege vitamine» are ca scop crearea unei culturi de alimentație sănătoasă la copii, și este proiectat pentru a rezolva problema consumului insuficient de fructe și legume proaspete. Un alt punct important în managementul proiectului este acordarea sprijinului producătorilor locali de fructe prin stabilirea procesului de aprovizionare continuă a produselor proaspete la școlile și inituțiile de învățământ preșcolare din municipiul Chișinău.

175
100
Tema zilei
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe
De la începutul anului 2019, ponderea exporturilor din Moldova către UE a scăzut cu 4% - BNS
Potrivit Biroului Național de Statistică, în primele șase luni ale acestui an, agenții economici din Moldova au trimis peste hotare bunuri în va...
100
0
Citește mai departe
Rata amortizorului anticiclistic a fost menținută la 0% - BNM
Conform deciziei Comitetului Executiv al Băncii Naționale, rata amortizorului anticiclic pentru expunerea de credite pentru Republica Moldova a fost...
100
0
Citește mai departe