«Mobiasbancă - Groupe Société Générale» - 10 ani de succes sau modul în care banca a reușit să construiască o relație de încredere cu clienții


Banca Comercială "Mobiasbancă - Groupe Société Générale" S.A. sărbătorește în acest an zece ani de la momentul când a devenit membru în grupul financiar internațional «Groupe Société Générale». În aceeași perioadă, au fost prezentate principalele realizări în instituirea relațiilor de înaltă calitate și încredere cu clienții săi.

Echipa "Mobiasbancă - Groupe Société Générale" S.A. se împărtășește cu clienții și partenerii săi cu fericirea de a fi parte a unui mare grup internațional, care și-a dovedit soliditatea financiară și concentrarea pe obținerea rezultatelor bune. Punctele de reper pentru activitățile acestui grup financiar sunt standardele europene și asigurarea transparenței maxime în acțiunile sale.

Reprezentanții instituției financiare au remarcat, că cei 10 ani, timp în care Banca Comercială este prezentă pe piața bancară din Republica Moldova ca parte a grupului financiar francez „Groupe Société Générale“, «Mobiasbancă» a preluat conducerea în principalele sfere de activitate, devenind un partener de încredere pentru mai mulți antreprenori. De asemenea, ca un succes al băncii comerciale a fost marcată punerea în aplicare a celor mai bune practici financiare, bazate pe dezvoltarea relațiilor pe termen lung cu clienții. Principiile de bază ale "Mobiasbancă - Groupe Société Générale" S.A. sunt corectitudinea si profesionalismul. În plus, "Mobiasbancă - Groupe Société Générale" este considerată ca fiind un participant activ în majoritatea programelor și proiectelor sociale care vizează dezvoltarea culturii sociale, educaționale și sportive.

După cum a menționat la ceremonia de sărbătorire a primului deceniu de activitate cu succes a instituției financiare președintele comitetului de management al „Mobiasbancă - Groupe Société Générale“ S.A. Antoine Gabizon, acest punct este deosebit de important pentru banca, deoarece permite rezumarea tuturor realizărilor organizației aproape de clienții noștri. Astfel, datorită încheierii unui acord de cooperare cu un investitor important „Mobiasbancă - Groupe Société Générale“ S.A. a reușit să ia poziția de lider pe piața bancară internă, oferind clienților săi soluții inovatoare și abordare individuală pentru rezolvarea problemelor lor financiare.

Gabizon a remarcat, de asemenea, legătura strânsă a băncii comerciale cu societatea, a cărei înființare a fost posibilă datorită participării „Mobiasbanca“ în toate domeniile importante de activitate: cultură, educație și sport.

În cele din urmă, Antoine Gabizon a asigurat clienții băncii, că instituția va continua parteneriatul de încredere, iar orice activitate comercială a băncii se va baza pe standarde înalte de calitate. Sloganul evenimentului este: „Sărbătorim împreună, pentru că așa e #corect!

0

186

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org