Mobiasbanca - Grup Societe Generale a făcut publică procedura de plată a dividendelor pentru anul 2017


Mobiasbancă - Groupe Societe Generale, care este o filială a grupului financiar francez Societe Generale, a emis un aviz de plată a dividendelor către acționari pentru anul 2017 rezultate.

Proprietarii acțiunilor Mobiasbanca au primit scrisori de la conducerea băncii, prin care au fost informați despre procedura aprobată pentru plata dividendelor.

Adunarea generală a acționarilor Mobiasbancă a avut loc la data de 18 mai a acestui an, în cursul căreia s-a decis să se plătească dividende din profiturile obținute de către instituția financiară în 2017, pentru o sumă totală de 133,924,879 lei.

Potrivit deciziei, dividendele pentru fiecare actiune de 10 lei constituie 13,43 lei. Plățile în favoarea persoanelor juridice sunt efectuate prin departamentul de contabilitate general al departamentului financiar. Pentru a primi dividendele, acționarul trebuie să depună o cerere scrisă și să prezinte un extras din registrul acționarilor.

Acționarii - persoanele fizice pot primi dividende pentru anul 2017 în orice sucursală a băncii comerciale Mobiasbanca. Ei trebuie să prezinte buletinul de identitate. Reprezentantul unui acționar care va veni pentru ridicarea dividendelor va fi obligat sa prezinte o procură redactată si emisă în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. 

0

274

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org