Mobiasbanca își propune să consolideze parteneriatul strategic cu BERD


La 25 octombrie, a avut loc o întrevedere între conducerea Mobiasbanca și reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare în Moldova, în cadrul căreia specialiștii au discutat despre strategiile de consolidare a parteneriatului dintre cele două organizații.

În special, liderii Mobiasbanca și BERD au discutat, în cadrul reuniunii, posibilitățile de a dezvolta proiecte comune și de a diversifica produsele finanțate.

De asemenea, la întrevedere, delegația BERD, condusă de vicepreședintele BERD, Alain Pilloux, și șeful BERD în țara noastră, Angela Sax, a prezentat conducerii Mobiasbancă noul director al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru Europa de Est și Caucaz - Matteo Patrone. În plus, reprezentanții organizației financiare internaționale au exprimat satisfacția față de programele de finanțare implementate în Republica Moldova și parteneriatele pe termen lung cu Mobiasbanca.

La rândul său, conducerea Mobiasbanca și-a exprimat recunoștința față de partenerii săi străini pentru oportunitățile de dezvoltare oferite, în special pentru condițiile favorabile pentru finanțarea clienților băncii, precum și a întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova, inclusiv cu sprijinul Uniunii Europene.

Trebuie remarcat faptul că programele de finanțare lansate în regiune de către Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare vizează îmbunătățirea calității produselor și serviciilor furnizate de agenții economici locali, precum și sporirea competitivității acestora pe piața europeană. Mobiasbanca a fost prima bancă parteneră în cadrul programului de finanțare a liniei de credit EU4Business-EBRD.

0

95

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org