Mobiasbanca vine cu un nou pachet de propuneri: acum întreprinzătorilor agricoli le sunt disponibile împrumuturi și leasing


În parteneriat cu CNH Industrial Capital, una dintre cele mai mari instituții financiare la nivel mondial, BC «Mobiasbancă - Groupe Societe Generale» furnizează fermierilor moldoveni fonduri pentru achiziționarea utilajelor agricole de la renumitele mărci Case IH și New Holland.

Valoarea contribuției minime inițiale pentru beneficiarii finanțării este de 25% (pentru leasing) și de 35% (pentru împrumut). În plus, Mobiasbanca oferă un program flexibil de rambursare, cu posibilitatea obținerii unei perioade de grație. De asemenea, printre avantajele finanțării Mobiasbancă se enumeră oferirea condițiilor preferențiale pentru cauțiune, 10% reducere la rata dobânzii la împrumuturi pentru finanțarea capitalului de lucru și posibilitatea obținerii unui grant în valoare de 10-15% din valoarea finanțării, care este prevăzută în programul de colaborare a instituției de credit cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare și linia de credit "EU4BUSINESS-EBRD" a UE.

0

65

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org