Antreprenorii moldoveni vor avea posibilitatea să participe la un nou proiect de forrmare și instruire, propus de Uniunea Europeană


Proprietarii întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova au primit o invitație din partea partenerilor europeni pentru participarea la programul special de formare și instruire READY2GO. În cadrul proiectului antreprenorii vor fi în măsură nu numai să exploreze caracteristicile pieței europene, dar, de asemenea, și să primească acces la dezvoltarea individuală a unui plan de afaceri în format internațional.

Conform afirmațiilor reprezentanților Camerei de Comerț a Republicii Moldova, proiectul Ready2Go este un program de formare individualizat pentru antreprenori, care include, de asemenea, orientări privind dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii. Pe tot parcursul proiectului READY2GO, orice companie va putea beneficia de sprijinul consultative al experților europeni. În plus, în cinci capitale europene sunt programate conferințe tematice, a căror subiect principal va fi studiul pieței internaționale. Participanților din Moldova le va fi oferită posibilitatea de a vizita la alegere două din aceste cinci capitale în cadrul unei excursii special organizate pe timp de două zile.

Pentru selectarea participanților la proiectul READY2GO va fi petrecută o competiție între 80 de întreprinderi naționale din sectorul de producție. Cererile pot fi completate pe site-ul www.b2match.eu/ready2go până pe data de 31 martie 2017.

0

104

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org