Moldova Agroindbank este prima bancă care a primit autorizația pentru emisia tichetelor de masă pe suport electronic


Banca comercială "Moldova Agroindbank" S.A. a primit licența pentru emiterea tichetelor de masă pentru angajați pe suport electronic. Astfel, această instituție financiară a devenit prima bancă și prima companie locală care oferă angajatorilor un instrument convenabil pentru sprijinul financiar al lucrătorilor supra salariilor acestora.

Tichetele de masă de la Moldova Agroindbank sunt dotate cu proprietățile unui card cu opțiunea contactless. La eliberarea acestora au fost luate în considerare: interesele angajatorilor în sine pentru îmbunătățirea imaginii companiei, oferirea motivației suplimentare angajaților organizațiilor și necesitatea de a susține loialitatea fără pierderi fiscale. Avantajul noului produs de la MAIB este un nivel ridicat de securitate și posibilitatea gestionării adecvate a fondurilor la un cost minim.

Pentru mai mult confort al deținătorilor tichetelor electronice, Moldova Agroindbank oferă o rețea vastă de vânzători. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-și verifica soldul contului lor prin canalele deservirii la distanță.

Până în prezent, cele mai mari rețele de restaurante și supermarkete din țară și-au exprimat disponibilitatea de a se alătura proiectului Moldova Agroindbank.

Potrivit prevederilor Legii pentru tichetele de masă, întreprinderile pot furniza tichete de masă pentru angajații lor în valoare de până la 45 de lei pentru o zi lucrătoare. Sumele cheltuite nu sunt impozabile.

Cota de piata a BC "Moldova Agroindbank" actual este de peste 30%. Banca are cea mai mare bază de clienți și oferă cele mai inovatoare soluții financiare. Astfel, cea mai mare instituție de creditare a țării îndeplinește pe deplin nevoile financiare ale clienților săi.

Pentru informații suplimentare, apelați Call-Center MAIB la numărul de telefon (022) 268 999.

0

561

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org