CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
24.08.2019
USD
17.88
EUR
19.79
RUB100
0.272
Bitcoin
10000$
Etherium
189.03$

Moldova Agroindbank oferă lucrătorilor migranți un pachet unic de servicii în cadrul proiectului ”PARE 1+1”

În contextul deciziei luate de Comitetul de Monitorizare a Programului de atragere a fondurilor în economia națională PARE 1 + 1, care se referă la finanțarea unor noi proiecte de investiții, Banca Comercială «Moldova Agroindbank», care este un partener activ al programului, a propus un set unic de produse și servicii, concepute pentru a satisface cererile nominalăe ale clienților din acest segment.

Astfel, în cazul în care fondurile furnizate de către ODIMM nu vor fi suficiente pentru realizarea unui anumit proiect, Moldova Agroindbank este gata să dea autorului său un împrumut de până la 1 milion de lei pe un termen de până la 5 ani. În special, fondurile vor fi furnizate pentru a finanța investițiile, pentru a satisface nevoile în dezvoltarea și extinderea afacerilor, cum ar fi achiziționarea de vehicule, echipamente și alte dispozitive tehnice. De asemenea, din creditele furnizate de către banca comercială «Moldova Agroindbank» tinerii întreprinzători vor fi în măsură să-și formeze și să-și completeze capitalul circulant în procesul de punerea în aplicare a investiției.

Beneficiarii de credite din partea Moldova Agroindbank pot fi atât lucrătorii migranți, care sunt cetățeni ai Republicii Moldova, cât și rudele de gradul întâi ale acestora care folosesc banii remise de peste hotare. În cadrul noului proiect clienților Moldova Agroindbank în condiții avantajoase le sunt disponibile următoarele tipuri de produse:

  • conturi curente gratuite în valută străină;
  • abonament gratuit la Internet-Banking;
  • card de debit personalizat într-o monedă străină;
  • cont de depozit cu posibilitatea stocării banilor (pentru economii).

O atenție specială instituția de credit le acordă femeilor-clienți ai MAIB, care doresc să-și inițieze propria afacere – acestea au acces la o gamă largă de reduceri și promoții.

Trebuie de remarcat faptul, că Banca comercială «Moldova Agroindbank» este prima bancă din Republica Moldova, care a dezvoltat o serie de produse și servicii dedicate compatrioților, care lucrează în străinătate, precum și rudelor acestora. Programul de investiții ”PARE 1+1” implică mobilizarea resurselor financiare și umane din partea migranților moldoveni în favoarea dezvoltării stabile și durabile a economiei Republicii Moldova prin stimularea creării și extinderii întreprinderilor mici și mijlocii de către această categorie de persoane. Programul funcționează pe baza regulii „1+1“, conform căreia pentru fiecare leu investit de lucrătorii migranți din cadrul programului alt va fi alocat încă un leu în formă de subvenție.

223
100
Tema zilei
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe
De la începutul anului 2019, ponderea exporturilor din Moldova către UE a scăzut cu 4% - BNS
Potrivit Biroului Național de Statistică, în primele șase luni ale acestui an, agenții economici din Moldova au trimis peste hotare bunuri în va...
100
0
Citește mai departe