Moldova Agroindbank oferă clienților săi posibilitatea de a-și plăti facturile ”la pachet”


Moldova Agroindbank și-a confirmat din nou poziția de lider prin introducerea unei noi soluții Internet & Mobile Banking, prin care moldovenii vor putea să-și achite facturile pentru serviciile comunale într-un "pachet unic". După cum au menționat reprezentanții consiliului de administrare al MAIB, această opțiune este una inovatoare pentru piața din Republica Moldova.

Opțiunea Internet & Mobile Banking presupune posibilitatea plății simultane a mai multor conturi pentru serviciile furnizate printr-o singură operațiune și utilizarea unei singure parole. Clienții MAIB primesc parole direct pe dispozitivul mobil sau pe e-mail.

Astfel, Internet & Mobile Banking este o altă inovație a Moldovei Agroindbank, care a fost concepută pentru a îmbunătăți serviciile bancare, făcându-le mai confortabile și mai convenabilă pentru utilizatori. Vă puteți conecta la opțiunea Internet & Mobile Banking în oricare dintre sucursalele băncii de pe teritoriul Republicii Moldova. Serviciul este disponibil non-stop, de pe orice dispozitiv care are conexiune la rețeaua Internet. Astăzi, peste 85 de mii de persoane utilizează serviciul Internet & Mobile Banking de la Moldova Agroindbank.

0

151

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org